Jong Emmen uitgeschakeld in bekerstrijd

Jong Emmen is na de 1-0 nederlaag bij Jong FC Groningen uitgeschakeld in de strijd om de Amstel Cup. Het enige doelpunt viel drie minuten voor tijd. Ook voor de Groningers is overigens het doek reeds gevallen.
Het was geen goede wedstrijd hoewel Emmen met name in de eerste helft wel mogelijkheden kreeg. Zo raakte Arnold Malkus de lat, aan de andere kant schoot Mark Veldmate tegen de paal. Dennis van den Driessche en Rene Wessels lieten ook doelrijpe kansen liggen. Na de pauze kabbelde het duel voort in de richting van een doelpuntloos gelijkspel. Vijf minuten voor het einde doorbrak Nino Furfarfo even de malaise door over te schieten. Twee minuten later liet de Emmer verdediging zich verrassen door een lange pass vanaf de rechterkant. Voor Mark Veldmate was vervolgens de weg vrij voor het maken van de enige en winnende goal.
Aanstaande donderdag speelt Jong Emmen thuis tegen Jong Veendam eveneens in het kader van de Amstel Cup. Aanvang: 18.30 uur.
Opstelling Jong Emmen: Reijs; Snip, Mooibroek, Karreman (60. Fuhler), Prins; Tzelepis (60. Sewuster), Furfaro, Van Braam; Van den Driessche, Wessels (60. Sloots), Malkus.