Jong Emmen te sterk voor Stormvogels Telstar+stand

Jong Emmen heeft de derde overwinning van het seizoen geboekt. Evenals in de vorige twee winstpartijen was de uitslag 3-1, het slachtoffer was deze keer Jong Stormvogels Telstar.
Met redelijk wat routine in de ploeg was Jong Emmen de betere ploeg maar kwam in de eerste helft niet aan scoren toe. Het bleef bij wat halve kansjes voor bijvoorbeeld Nino Furfaro en Marcio Junqueira. Na een tweede gele kaart voor de Velsenaar Arif Ersu, zes minuten voor de pauze, leken de vooruitzichten voor de Emmenaren er beter op te worden. Amper twee minuten later keek het evenwel tegen een 0-1 achterstand op toen de sterk spelende aanvoerder Eugene Peroti bij een counter de bal snoeihard in de linkerbovenhoek knalde: 0-1.
Na de pauze was Jeroen Fuhler in het veld gekomen voor Marcio Junqueira en deze invaller smaakte het genoegen de gelijkmaker op zijn naam te brengen. Hij tikte een voorzet vanaf de linkerkant keurig in: 1-1.  Twintig minuten later zette Rene Wessels, na aangeven van Dennis van den Driessche, Jong Emmen op fraaie wijze op een 2-1 voorsprong. Wessels had ook een belangrijk aandeel in de derde goal. Hij deed het voorbereidende werk en Fuhler mocht het afmaken: 3-1.
Jong Emmen-Jong Stormvogels Telstar 3-1. 41. 0-1 Peroti, 50. Fuhler 1-1, 70. Wessels 2-1, 82. Fuhler 3-1. Rode kaart (twee keer geel: 39. Ersu (Stormvogels telstar). Scheidsrechter: Heins.
Opstelling Jong Emmen: Reijs; Van Braam, Feijer, Mooibroek, Snip; Kayis, Junqueiraq (46. Fuhler), Sloots (52. Sewuster); Furfaro, Van den Driessche, Wessels (82. Malkus).