Jong Emmen speelt gelijk in Deventer

Jong Emmen heeft de reeks goede prestaties van de laatste weken niet kunnen doortrekken. Uit tegen Go Ahead Eagles werd weliswaar geen nederlaag geleden maar het 0-0 gelijke spel kon niemand bevredigen. Daarvoor was het allemaal te slapjes.
Vanaf het begin zat het niet goed met de instelling van de jonge Emmenaren. De scherpte ontbrak hoewel er toch af en toe kansen waren met name voor Marcio Junqueira, Berjan Sewuster en Arnold Malkus. Laatstgenoemde kwam in de laatste minuut alleen voor de Deventer sluitpost maar zag geen kans de winnende treffer te scoren. Go Ahead Eagles had overigens in de eerste helft al eens de lat geraakt.
Voor Dennis van den Driessche was het ook geen leuke avond. Hij viel tien minuten voor tijd in voor Junqueira maar moest zeven minuten later met een knieblessure al weer het veld verlaten. Over de ernst van de blessure viel direct na afloop nog weinig te zeggen.
Opstelling Jong Emmen: Reijs; Snip, Mooibroek, Wigger, Prins; Van Halen (65. Malkus), Junqueira (80. Van den Driessche), Tzelepis; Sewuster, Fuhler, Furfaro.