Jong Emmen sluit seizoen af met kleine nederlaag

Jong Emmen heeft het seizoen 2003-04 afgesloten met een 1-0 nederlaag in Nijmegen tegen Jong NEC. Het enige doelpunt werd twee minuten voor de rust gescoord door jeugdinternational Mark Otten die onlangs een contract bij Feijenoord heeft getekend.
Jong Emmen speelde een goede wedstrijd tegen een Nijmeegse formatie waarin met Ax, Govedarica, Van Rijswijk en Tumba een kwartet eerste selectiespelers was opgenomen. Voor rust waren Arjan van Halen en Ronald Sloots gevaarlijk met afstandsschoten maar de NEC-doelman was op zijn hoede. De treffer kort voor rust ontstond nadat doelman Sander Danes een vrije trap stopte maar op de door Otten ingeschoten rebound kansloos was. De tweede helft ging gelijk op maar aan scoren kwamen de partiojen niet meer toe. Het duel werd overigens wegens plotseling noodweer boven het Goffert stadion kort onderbroken.
Gerry Snip moest zich al in de tiende minuut laten vervangen wegens een enkelblessure. Verder maakte in de tweede helft A-junior Arend Schonewille zijn debuut in Jong Emmen. Hij was daarmee de 33ste speler die dit seizoen zijn opwachting in een wedstrijd van Jong Emmen maakte.
Opstelling Jong Emmen: Danes; Snip (10. Van Halen), Mooibroek, Wigger, Schenkel; Kayis, Sloots, Van Braam; Junqueira, Sewuster (60. Fuhler), Furfaro (75. Schonewille).