Jong Emmen met verlies de winterstop in

Jong Emmen heeft de laatste wedstrijd voor de winterstop met een nederlaag afgesloten. Tegen Jong AGOVV ging de ploeg van Alfons Arts met 2-0 ten onder.
In de eerste helft ging het in deze in Vaassen gespeelde wedstrijd redelijk gelijk op hoewel AGOVV de betere kansen kreeg. In de tweede helft wilde Emmen met compacter voetbal tot succes komen maar vooral op het middenveld werd de slag verloren. Na ruim tien minuten werd Emmen op de eerste treffer getrakteerd toen de Fransman Mathieu Antolini scoorde. Vier minuten voor het einde maakte Ahmet Kilic alles duidelijk door de tweede Apeldoornse treffer voor zijn rekening te nemen. Het was wel een hele mooie want doelman Barry Reijs werd met een schot vanaf de Apeldoornse helft gepasseerd. Met deze nederlaag kwam een einde aan een reeks ongeslagen wedstrijden die, inclusief het bekerduel tegen Cambuur, op vier bleef staan.
Jong AGOVV-Jong Emmen 2-0. 56. Antolini 1-0, 86. Ahmet Kilic 2-0.
Opstelling Jong Emmen: Reijs; Schenkel, Wigger, Mooibroek, Snip (78. Sewuster); Van Braam,. Manning (65. Fuhler), Malkus (75. Bosman); Wessels, Van den Driessche, Furfaro.