Jong Emmen met 3-2 onderuit bij Cambuur

Jong Emmen heeft een 3-2 nederlaag tegen Jong Cambuur geleden. De eerste dertien minuten werden de Emmenaren fataal want in die periode scoorden de Friezen drie keer.
Verdedigend zat het evenals afgelopen maandag niet goed bij Jong Emmen. In de beginfase van de in Leeuwarden gespeelde ontmoeting leidden drie persoonlijke fouten tot een 3-0 achterstand. Emmen pakte daarna de zaken wel goed op en verkleinde na een half uur de achterstand tot 3-1 dankzij een treffer van Dennis van den Driessche. In de tweede helft was Emmen de betere ploeg maar het kwam desondanks niet verder dan een score van Ron van Braam in de 60ste minuut. Een doelpunt van Rene Wessels werd vervolgens nog afgekeurd wegens buitenspel.
Opstelling Jong Emmen: Reijs; Tzelepis, Van Braam, Mooibroek, Snip; Kayis, Sloots (78. Fuhler), Sewuster (75. Malkus); Wessels, Van den Driessche (65. Prins), Furfaro.

*Derde doelman Marc Doornbos speelt de rest van het seizoen bij de Hardenbergse zaterdagtweedeklasse HHC.