Terug naar overzicht Terug

Johan Kulhan tegen Sparta in de basis


Johan Kulhan staat in de uitwedstrijd tegen Sparta Rotterdam in de basisopstelling. De verdediger viel afgelopen vrijdag al in tegen Go Ahead Eagles na sinds 28 augustus niet meer te hebben gespeeld. Danny Bouws moet daardoor een stapje terug doen. De vorige week geschorste Jens Streutker moet genoegen nemen met een plaatsje op de reservebank. Trainer Gert Heerkes geeft de voorkeur aan Tim Siekman naast Marcel Seip. ,,Tim heeft het tegen Go Ahead prima gedaan. Hij en Jens verschillen niet zo veel van elkaar waardoor kleine details de doorslag geven”, aldus de interim-trainer die er van uit gaat het seizoen als hoofdcoach af te maken. Er dient op korte termijn dan wel een assistent-trainer bij te komen omdat René Grummel niet over de juiste papieren beschikt.


Niet inzetbaar blijven Tom Overtoom en Jordy van Deelen maar het duo hoopt er begin april weer bij te zijn. FC Emmen speelt aanstaande maandag thuis tegen Achilles ’29 daarna is het veertien dagen vrij. In deze periode zijn twee oefenduels gepland. Op dinsdag 22 maart speelt Jong FC Emmen in Deventer tegen Jong Go Ahead Eagles (14.00u) en twee dagen later op 24 maart oefent FC Emmen uit tegen Preussen Münster (18.00u).

Aanvoerder Sander Rozema blijft nog een seizoen bij FC Emmen. Zijn contract werd automatisch verlengd nadat hij dit seizoen de 25 wedstrijden had bereikt.