Jeugdteams gaan door met winnen

DOS Kampen C1-FC Emmen C 0-7
FC Emmen-trainer Berry Zandink had met zijn ploeg afgesproken de hekkensluiter snel een tik om de oren te geven en die afspraak werd goed nagekomen door een treffer van Stefan Kikkert in de tweede minuut met een assist van Sadik Spijodic. Maar het vervolg bleef lang uit. De Emmenaren speelden slordig en konden er voor rust nog slechts een treffer aan toevoegen middels Boris Rasevic. Een kans die ontstond na een hoekschop van Sem Nijkamp. Na de thee werd er beter gevoetbald en werd de score vanaf de 47e minuut wel regelmatig opgevoerd. De 0-3 van Nick Westebring was een fraaie want de assist werd door doelman Richard Eberhard met een verre trap geleverd. Ook de 0-4 van Karel IJzerman (65e) was een aardige want hij schoot vanaf een meter of dertig snoeihard in. Pascal Huser (65e en 67e) en Boris Rasevic bepaalden de eindstand op 0-7.
FC Emmen C: Eberhard: Grave, Arends, Rijkens, IJzerman, Spijodic, Rasevic, Westebring (52. Huser), Nijkamp, Bjorn Berends (52. Baas), Kikkert.

FC Emmen D-Union D1 4-0
De Emmenaren stonden na een helft spelen met 2-0 voor via twee goals van aanvoerder Matthijs Hensens maar dat waren ook de enige hoogtepunten in een van Emmer zijde slordig gespeelde helft. In het vervolg liepen de aanvallen iets vlotter maar het was lang wachten op de derde treffer. Kansen waren er wel met vooral dreiging uit hoekschoppen maar de 3-0 werd pas in de 45e minuut gescoord. Een steekpass van Jonas Spang werd door Matthijs Hensens perfect afgewerkt. Vijf minuten later stond Jonas Spang eveneens aan de basis van de 4-0 die door Thyrann Lambers vanuit de rebound werd gescoord. De 4-0 winst was de vierde achtereenvolgende overwinning voor de Emmenaren.
FC Emmen D: Beugeling; Jan Scholten, Jongbloed, Sannafikhah, Komduur, Luiken (40. Drenth), Roelof van Dijk (45. Spang), Uineken, Jochem Scholten (16. Harms), Hensens, Lamers (31. Fokke).