Jeugdteams gaan door met winnen

RJO Heerenveen/Emmen C2-PH Almelo C1 11-2
De Emmer jeugd liet er geen twijfel over bestaan wie de sterkste was. Al na een helft spelen stond de teller op 6 voor en 1 tegen. De gasten uit Almelo hadden wel pech dat binnen een kwartier twee spelers met blessures het veld moesten verlaten. De Emmenaren lieten regelmatig prima combinaties zien zoals bij de 1-0 toen Tom Heerkes een aanval opzette die via Sander Boer bij Stefan Kikkert belandde en de openinggoal was een feit. Kikkert nam ook de 2-0 voor zijn rekening waarvoor hij wel twee pogingen nodig had. De 3-0 van Sander Boer in de 23e minuut was gezien de manier waarop hij de bal aan nam ook bezienswaardig. Tom Heerkes (25), Sander Boer (29) en Stefan Kikkert (32) leken voor een 6-0 ruststand te zorgen maar PH slaagde er in uit een hoekschop tot 6-1 te verkleinen. In een tijdsbestek van negen minuten liep de thuisploeg na de pauze uit tot 10-1. Sander Boer (38), Matthijs Hensens ((40), Roderick Zeilstra (44) en Stefan Kikkert (47) tekenden voor de goals. Laatstgenoemde schoot een vrije trap vanaf 25 meter ineens binnen. Na de 10-2 in de 64e minuut liet Matthijs Hensens in de 67e minuut de laatste goal aantekenen.
RJO Heerenveen/Emmen C2: Schrik: Arends, Sanafikkah (36. Zeilstra), Komduur (60. Berens), Baas, Kroeze (36. Blekkink),. Boer, Nijkamp, Kikkert, Heerkes, Spijodik (37. Hensens).

HZVV D1-RJO Heerenveen/Emmen D2 1-4
De Emmer D-jeugd had het in Hoogeveen niet erg lastig. Dat de score tot 1-4 beperkt bleef was meer het gevolg van veelvuldig balverlies wegens slordige passing. Dat was vooral in de eerste helft het geval hoewel meestal de bal ook snel weer terug kon worden veroverd. Na tien minuten spelen opende Thom Scheper de score na voorbereidend werk van Jan Scholten. Vijf minuten later trok HZVV uit een vrije bal ineens de stand weer gelijk maar Jochem Scholten zorgde met een solo kort voor de pauze er voor dat de Emmenaren met een 1-2 stand konden gaan rusten. In de tweede helft speelde FC Emmen geconcentreerder waardoor de stand vrij snel naar 1-4 kon worden getild. Roelof van Dijk kopte een voorzet van Thyrann Lambers binnen voor de 1-3 en in de 43e minuut rondde Thyrann Lambers een steekpassje van Roelof van Dijk af voor de 1-4. Daarna zette coach Nico Haak de eerstejaars in die weliswaar niet tot scoren kwamen, maar wel een prima partij speelden.
RJO Heerenveen/Emmen D2: Beugelink (46. Schepers); Fokke (31. Spang), Muusse (45. Hoogeveen), Levon van Dijk, Harms (45. Bos), Luiken, Bijlsma (45. Gierveld), Roelof van Dijk (45. Timmer), Jan Scholten (45. Hindriks), Scheper (31. Lambers), Jochem Scholten (45. Berends).