Jeugd: Winst voor O21 en O18

FC Emmen O21 – Go Ahead Eagles O21 2-0
FC Emmen onder 21 versloeg in eigen huis Go Ahead Eagles onder 21 met 2-0. Emmen begon sterk en speelde prima in de eerste helft. Na elf minuten kwamen de Emmenaren op voorsprong. Guus Offerhaus bediende Joris Adams, die koelbloedig de bal voorbij de Eagles-doelman tikte. Diezelfde Adams had tien minuten later zijn tweede kunnen maken, maar deze inzet verdween net naast het doel. Remi van Ekeris bracht de score wel op 2-0. Na 37 minuten wist hij een voorzet van Kian Slor binnen te werken.
Na rust was het Go Ahead Eagles die de ploeg van Ruud Jalving onder druk zette, maar de Emmenaren hielden stand en kregen zelf ook kansen op een derde treffer. Die bleef echter uit, waardoor de ruststand ook de eindstand bleek.

Koninklijke HFC JO18-1 – FC Emmen O18 0-1
FC Emmen onder 18 boekte zijn tweede overwinning in Divisie 3. In Haarlem werd de Koninklijke HFC met 0-1 verslagen. De ploeg van Nico Haak speelde niet denderend, maar kwam in de eerste helft wel op 0-1. Een strafschop werd binnen geschoten door Stefan Kuik. Vlak voor het eindsignaal was het doelman Wouter Sibon die de Emmenaren er door heen sleepte en voor een volle buit in Haarlem zorgde.

FC Emmen O16 – Telstar O16 3-3
Finn Hoogeveen wist een aardige eerste helft met een doelpunt op te fleuren, waardoor de Emmenaren met een 1-0 voorsprong de kleedkamer in gingen. Na rust werd de wedstrijd wel doelpuntrijk maar was het de lange bal die veelvuldig werd gebruikt aan beide kanten in stadion De Oude Meerdijk. De ploeg uit Velsen-Noord kwam op een 1-2 voorsprong, zag die voorsprong ook weer verdampen in een 3-2 achterstand door doelpunten van Joep ten Napel en wederom Finn Hoogeveen, maar kwam ook weer langszij. Tien minuten voor het einde maakte Lamalmi namens Telstar O16 de 3-3, wat tevens de eindstand werd.

FC Emmen O13 oefende tegen FC Klazienaveen JO15-1 en won met 5-1.

FC Emmen O12 speelde bij en tegen FC Groningen onder 12, FC Emmen O11 ontving op sportpark Meerdijk FC Utrecht O11. Bij deze teams staat de ontwikkeling voorop en worden derhalve geen uitslagen geplaatst.