Jeugd: Ruime overwinning voor Onder 18

FC Emmen O18 – Waterwijk O18 8-0
FC Emmen O18 won zaterdagmiddag met ruime cijfers van Waterwijk O18. De ploeg van trainer/coach Nico Haak won met 8-0. Het duurde lang voordat FC Emmen O18 een gaatje had gevonden. In de 37e minuut kopte Joey Roufs raak uit een vrije trap van Stefan Kuik. Drie minuten later stond het al 2-0, nadat Jan Doldersum na een goede aanval de tweede treffer van de wedstrijd binnen gleed. Na de rust werd het een waar doelpuntenspektakel. Thom Hulshof kopte al gauw de 3-0 binnen. Even later waren Joey Roufs en Djairo Fik beiden trefzeker binnen 120 seconden. Nadat Thom Hulshof ook zijn tweede van de middag binnen kopte, waren invallers Joël Paulina en Tim Lemmen in de slotfase ook nog trefzeker. Al met al een verdiende en mooie zege voor FC Emmen O18.

Be Quick 1887 O16 – FC Emmen O16 1-5
FC Emmen O16 nam het in Haren op tegen Be Quick 1887 O16 en won met 1-5. De ploeg van trainer Karlo Meppelink kwam slecht uit de kleedkamer en kwam in de vijfde minuut al op een 1-0 achterstand. Onder 16 rechtte echter de rug en nam door twee doelpunten van Joep ten Napel en één van Finn Hoogeveen weer de leiding. In de tweede helft ging FC Emmen O16 door met scoren en won het uiteindelijk met 1-5. Na rust scoorden Finn Hoogeveen en Jael Boer.

FC Emmen O14 – FC Dordrecht O14 0-3
FC Emmen O14 speelde op De Oude Meerdijk een zwakke wedstrijd tegen FC Dordrecht en verloor terecht met 0-3. De gasten uit Dordrecht kwamen in de tweede minuut al op een 0-1 voorsprong, na een fout achterin. Binnen het kwartier werd het zelfs al 0-2. FC Emmen O14 kon geen vuist maken en kon daardoor amper gevaarlijk worden. Na opnieuw een fout in de defensie kwam FC Dordrecht vlak voor rust op 0-3. In de tweede helft probeerde de ploeg van trainer Willem van Loenen het nog wel, maar echt uitgespeelde kansen kwamen er niet. Kyan Schoo was met een vrije trap op de paal nog wel dicht bij een eretreffer. Doelpunten vielen er na de rust niet meer.

AFC O13 – FC Emmen O13 4-1
De Emmenaren werden in de eerste helft overbluft door de Amsterdammers, en gaven zelf onvoldoende weerstand om kansen te creeëren. AFC profiteerde van het slordige spel en stond op een terechte 3-0 voorsprong bij het ingaan van de rust. Na rust ging het wel beter bij de Emmenaren, en ondanks de 4-0 van de thuisploeg wist Dionn Hoogeveen de eretreffer namens de Emmenaren te maken.

FC Emmen O12 en FC Emmen O11 spelen dit seizoen in de landelijke Twin Games competitie. Onder 12 ging op bezoek bij Ajax Onder 12, Onder 11 ontving op de Meerdijk Ajax onder 11. In deze leeftijdscategorieën staat individuele ontwikkeling voorop. De uitslagen van deze wedstrijden worden derhalve niet gepubliceerd.