Jeugd: Opnieuw overwinning voor Onder 18

PEC Zwolle O21 – FC Emmen O21 3-1
FC Emmen O21 verloor in Zwolle met 3-1 van PEC Zwolle O21. In de beginfase ging het snel: Na vijf minuten nam PEC Zwolle al de leiding. Tien minuten later zorgde Lars Dijk voor de gelijkmaker. De wedstrijd ging gelijk op, maar PEC Zwolle trok aan het langste eind. Het kwam in de 58e minuut op 2-1, en wist in blessuretijd de wedstrijd definitief in het slot te gooien.

Fortuna Wormerveer O18 – FC Emmen O18 1-3
FC Emmen O18 kwam geweldig uit de startblokken in Wormerveer. De eerste aanval na de aftrap leverde al een doelpunt op van Thom Hulshof. Na de openingstreffer kreeg FC Emmen een aantal opgelegde kansen, maar bleef het bij de minieme voorsprong. In de tweede helft kwam de onder 18 binnen een kwartier op een 0-3 voorsprong door doelpunten van Tim Lemmen en Djairo FIk. Het niveau daarna zakte, en Fortuna Wormerveer kon nog de eretreffer maken.

FC Emmen O16 – AFC’34 O16 1-8
FC Emmen O16 verloor zaterdagmiddag op De Oude Meerdijk met grote cijfers van AFC’34 O16. De koploper uit Alkmaar was met maar liefst 1-8 te sterk voor de Emmenaren. In de eerste helft bleef het bij twee tegentreffers, maar in de tweede helft ging het hard. De fysieke gasten schoten uit alle standen raak met liepen uit naar een 0-8 voorsprong. In de laatste minuut scoorde FC Emmen O18 de eretreffer. Dan Ntiharirizwa was uit een strafschop trefzeker. Een pijnlijke middag voor de ploeg van trainer Karlo Meppelink.

Go Ahead Eagles O14 – FC Emmen O14 3-2
De Emmenaren verloren in Twello, na een 1-2 voorsprong, met 3-2 van Go Ahead Eagles O14. De gastheren kwamen voor het rustsignaal op een 1-0 voorsprong, maar na rust kwam de onder 14 goed op gang en wist het in een kort tijdsbestek tweemaal te scoren. Desondanks was het de thuisploeg die de rug rechtte en tweemaal scoorde in het laatste deel van de wedstrijd.

FC Emmen O13 – Quick O13 0-1
FC Emmen O13 nam het op tegen Quick O13 en verloor met 0-1. De ploeg van trainer Albert-Jan van Oosten kwam goed uit de kleedkamer en kreeg via Tobias Geers gelijk een grote kans, maar de bal ging er niet in. Aan de andere kant voorkwam doelman Jarno Kleine met een schiterrende redding een zeker doelpunt van Quick O13. In de tweede helft kwamen de gasten uit Den Haag na tien minuten spelen op een 0-1 voorsprong. FC Emmen O13 ging daarna op zoek naar de gelijkmaker, maar echt grote kansen werden er niet gecreëerd. In de slotfase schoot Steijn ten Broeke nog een vrije trap rakelings over.