Jeugd: O18 & O14 verslaan Cambuur

FC Emmen O18 – Cambuur L. O18 3-0
FC Emmen O18 heeft een zeer belangrijke overwinning geboekt op concurrent Cambuur Leeuwarden O18. De ploeg van trainer Nico Haak won met 3-0 en zette daarmee een grote stap richting promotie naar Divisie 3. FC Emmen O18 kwam in de beginfase erg goed weg. De Friezen wisten niet te profiteren van een fout achterin. Vervolgens nam FC Emmen O18 het spel in handen en kwam het in de 22e minuut op een 1-0 voorsprong. Uit een voorzet van Jan Doldersum scoorde Djairo Fik van dichtbij. Na de rust was Cambuur Leeuwarden O18 opnieuw snel dicht bij een doelpunt, maar doelman Wouter Sibon redde goed. De Emmenaren konden in de tweede helft niet echt meer gevaarlijk worden, maar in de slotfase beslisten invaller Tim Lemmen en Thom Hulshof de wedstrijd. Door de zege heeft FC Emmen O18 met nog drie wedstrijden te spelen nog vier punten nodig om na de winter uit te komen in Divisie 3.

Zeeburgia O16 – FC Emmen O16 2-0
FC Emmen O16 verloor in Amsterdam met 2-0 van Zeeburgia O16. De eerste helft speelde FC Emmen prima en kreeg het veel kansen op de openingstreffer, maar deze bleef achterwege. In de tweede helft gaven de Emmenaren het echter na rust direct weg. Na één minuut stond het 1-0 door een fout in de opbouw, twee minuten later een 2-0 achterstand door strafschop vanwege een overtreding na een te korte terugspeelbal. Emmen rechtte de rug en ging op zoek naar de aansluitingstreffer, maar het afmaken van de kansen bleef tot het eindsignaal een probleem.

FC Emmen O14 – Cambuur L. O14 4-1
FC Emmen O14 wist na vier nederlagen op rij weer te winnen. De ploeg van trainer Willem van Loenen won met 4-1 van Cambuur Leeuwarden O14. De Emmenaren waren met name in de duels de baas en kwamen in de 17e minuut op een verdiende 1-0 voorsprong. Amadou Doubouya schoot in de lange hoek beheerst binnen. In de tweede helft ging Onder-14 door en kwam het door twee doelpunten van Coen de Bruine op 3-0. Al snel volgde de 4-0 door een raak schot van Wesley Kuiper, waardoor de wedstrijd helemaal gespeeld was. De gasten uit Leeuwarden scoorden vlak voor tijd nog wel de ereteffer, waardoor FC Emmen O14 helaas niet de nul hield. Maar de punten bleven wel verdiend in Emmen.

FC Emmen O13 en O12 speelden oefenwedstrijden in een drieluik met Be Quick 1887 JO13-1. De competitiewedstrijden van deze teams werden afgelast.
FC Emmen O11 bezocht in het kader van de Landelijke Twin Games FC Utrecht O11.