Jeugd: O13 & O18 blijven ongeslagen

FC Den Bosch O21 – FC Emmen O21 2-2
Onder 21 kwam niet lekker uit de startblokken in Den Bosch. De thuisploeg kwam op een 1-0 voorsprong. Na rust ging het een stuk voortvarender voor de Emmenaren. Kian Slor zette de onder 21 op gelijke hoogte door een geplaatste bal in de verre hoek. Ruim twintig minuten voor het einde kwam Emmen op voorsprong, nadat Joris Adams koppend doel trof. Een kwartier voor tijd kreeg Den Bosch een strafschop, en men wist dit buitenkansje te verzilveren. Het bleef bij 2-2, waardoor de onder 21 genoegen moet nemen met een punt.

FC Emmen JO18-1 – Alphense Boys JO18-1 5-2
FC Emmen O18 won vanmidag met 5-2 van Alphense Boys O18. Op De Oude Meerdijk begon de ploeg van trainer Nico Haak goed aan de wedstrijd en kreeg meteen via Jan Doldersum een grote kans. De Emmenaren waren beter, maar Alphense Boys kwam in de 26e minuut via een schitterend schot vanaf de middellijn op een 0-1 voorsprong. Vlak voor de rust kwam FC Emmen O18 dan eindelijk tot scoren. Middenvelder Thom Hulshof tikte van dichtbij binnen. Via Jan Doldersum kwam Onder-18 nog voor de rust bijna op voorsprong, maar de doelman van Alphense Boys O18 redde goed. In de tweede helft viel de 2-1 wel meteen. Jan Doldersum was trefzeker. Een paar minuten later werd het gelijk 3-1 door Djairo Fik. De wedstrijd leek al beslist maar Alphense Boys O18 kwam na een uur spelen terug in de wedstrijd. Na een paar minuten werd de marge echter alweer twee. Djairo Fik kopte raak en scoorde hierdoor zijn tweede van de middag. Vijf minuten voor tijd maakte ook Jan Doldersum zijn tweede treffer van de wedstrijd, waardoor het 5-2 werd.

Waterwijk JO16-1 – FC Emmen JO16-1 6-4
Binnen vijftien minuten stond de gastheer al op een 2-0 voorsprong. De Emmenaren rechtten de rug en kwamen terug tot 2-2 door doelpunten van Joep ten Napel en Stan van Manen. In de extra tijd van de eerste helft kwam Waterwijk toch weer opnieuw op voorsprong. In de tweede helft liep Waterwijk verder weg naar een 5-2 voorsprong. Emmen vocht zich opnieuw terug in de wedstrijd en leek zelfs nog een punt te kunnen pakken nadat Joël Seegers en Joep ten Napel de score op 5-4 hadden gezet. Waterwijk gooide de wedstrijd vlak voor het einde echter in het slot met de 6-4.

FC Emmen JO14-1 – Almere City FC JO14-1 2-6
FC Emmen O14 verloor met ruime cijfers van Almere City FC O14. Op De Oude Meerdijk werd het 2-6. De ploeg van trainer Willem van Loenen begon zeer gehavend aan de wedstrijd met meer dan een handvol geblesseerden. Binnen de minuut kregen de gasten uit Almere een grote kans, maar doelman Joris van de Berg greep goed in. Aan de andere kant was FC Emmen O14 na ruim tien minuten spelen wel trefzeker. Uit een gevaarlijke corner kon Damiën van der Scheer binnen tikken, 1-0. Almere City FC O14 ging op zoek naar de gelijkmaker, maar Joris van de Berg redde vlak na de openingstreffer opnieuw goed. Even later viel wel de verdiende gelijkmaker. De Emmenaren kwamen niet onder de druk vandaan en gingen door nog een doelpunt met een 1-2 achterstand de rust in. In de tweede helft was Almere City FC O14 duidelijk een maatje groot en liep het al vrij snel uit naar 1-6 achterstand. Vlak voor tijd scoorde Damiën van der Scheer opnieuw en zette hij de 2-6 eindstand op het scorebord.

MVV JO13-1 – FC Emmen JO13-1 0-4
FC Emmen onder 13 deed goede zaken in Maastricht met een ruime overwinning op MVV onder 13. Binnen drie minuten stond het al 0-1 voor de Emmenaren. De eerste helft werd echter niet spectaculair: Kansen bleven uit en de onder 13 maakte het vooral zichzelf moeilijk. Na rust ging het stukken beter, werd veelvuldig de aanval gezocht en MVV onder druk gezet. Dat resulteerde uiteindelijk in drie extra doelpunten en in een 0-4 overwinning voor FC Emmen onder 13.

FC Emmen onder 12 speelde een competitiewedstrijd tegen De Graafschap onder 12 én een oefenwedstrijd tegen WVV 1896 JO13-1. FC Emmen onder 11 had een vrije zaterdag.