Jeugd: O13 & O16 spelen gelijk

FC Emmen O21 – De Graafschap O21 1-2
FC Emmen O21 verloor op De Oude Meerdijk met 1-2 van de Graafschap O21. Al in de derde minuut kwamen de gasten uit Doetinchem op een 0-1 voorsprong. Vlak daarna voorkwam Elijah Mansaray met een tackle op de doellijn de 0-2. FC Emmen O21 kon niet gevaarlijk worden maar kwam in de 40e minuut toch langszij. Uit een voorzet van Kian Slor maakte aanvoerder Willem Hoffrogge de 1-1. Na de rust kreeg De Graafschap O21 in de 54e minuut een strafschop, die vervolgens werd binnen geschoten, 1-2. In de slotfase ging de ploeg van trainer Ruud Jalving op zoek naar de 2-2. Invallers Harry Bakker en Joris Adams kregen beide een grote kans. In de laatste minuut van de extra tijd was doelman Max Wolfs nog dichtbij een treffer, maar hij kopte naast.

DEM O18 – FC Emmen O18 0-6

FC Emmen O16 – DCG O16 1-1
FC Emmen O16 nam het op tegen DCG O16 uit Amsterdam en speelde met 1-1 gelijk. De gasten uit Amsterdam kwamen al in de derde minuut op een 0-1 voorsprong. De ploeg van trainer Karlo Meppelink knokte zich terug in de wedstrijd en kreeg halverwege de eerste helft een strafschop, na het neerhalen van Finn Hoogeveen. Dan Ntiharirizwa wist hier wel raad mee en zette de stand weer gelijk, 1-1. In de tweede helft gingen beide ploegen op zoek naar de voorsprong, maar doelpunten vielen er niet meer. FC Emmen O16 kreeg echter wel een paar grote kansen. Eén daarvan was voor Huub Kerkdijk, maar hij raakte de lat.

SC Heerenveen O14 – FC Emmen O14 3-1
FC Emmen O14 begon goed in Heerenveen en had drie aardig grote kansen op de openingstreffer. Deze bleef uit, waarna SC Heerenveen O14 langzamerhand de overhand kreeg in de wedstrijd. De thuisploeg kwam op voorsprong door een een fout in de opbouw af te straffen, en verdubbelden deze door een afstandschot voor het rustsignaal. Na rust zocht Emmen naar de aansluitingstreffer, maar kreeg het wederom de deksel op de neus door eigen toedoen. Kyan Schoo maakte alsnog een doelpunt voor de Emmenaren door een vrije trap binnen te schieten.

FC Emmen O13 – FC Volendam O13 1-1
FC Emmen O13 pakte haar tweede punt van het seizoen door gelijk te spelen tegen FC Volendam O13. Op De Oude Meerdijk werd het 1-1. FC Emmen O13 kwam al vrij snel in de wedstrijd op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Levi Lenssen. Toch kwamen de Volendammers, die voorafgaand aan de wedstrijd op de tweede plaats stonden met 16 punten, nog voor de rust lansgzij. De ploeg van trainer Albert-Jan van Oosten moest het vooral in de duels afleggen. In de tweede helft kwamen de Emmenaren beter in de wedstrijd, maar toch waren de beste kansen voor de gasten. De beste kans voor FC Emmen O13 was voor spits Nova Westera, maar hij kreeg de bal niet over de doelman.

FC Emmen O12 en FC Emmen O11 spelen dit seizoen in de landelijke Twin Games competitie. De wedstrijd van Onder 12 tegen sc Heerenveen O12 werd afgelast, Onder 11 ging op bezoek bij PEC Zwolle O11. In deze leeftijdscategorieën staat individuele ontwikkeling voorop. De uitslagen van deze wedstrijden worden derhalve niet gepubliceerd.