Terug naar overzicht Terug

Jetzt geht’s lossss!


Jetzt geht’s lossss!
De beste Schlagers, Bier und Bratwurst in de JENS Festung Vrijdag 23 september halen we het welbekende Oktoberfest uit München naar de JENS Vesting. Voorafgaand, tijdens en na de wedstrijd tegen FC Den Bosch feesten we er op los tijdens de derde editie van het FC Emmen Oktoberfest. Vorig jaar een geweldig feest dat duurde tot in de late uurtjes. Lange tafels, alleen de beste schlagers komen voorbij, de geur van bratwurst en schnitzels, grote pullen bier. Dat wordt genieten!


Doe uw ogen dicht en u waant zich in München! Bier in een unieke FC Emmen halve liter Bierpul. Pul leeg? Laat u hem toch gewoon weer opnieuw vullen?? Oh ja, en die mooie bierpul mag u ook gewoon mee naar huis nemen hoor!

Kom in Lederhosen of Dirndl!

Vorig jaar waren er al veel mensen in Lederhosen en Dirndl, zoals de traditie van het Oktoberfest voorschrijft. Hierbij dagen we u uit om ook in gepaste kledij te komen. De twee personen die het mooist verkleed zijn ontvangen een gesigneerde FC Emmen bal en twee extra businesskaarten voor het Rabo Meeting Point voor de wedstrijd FC Emmen – Telstar (21 oktober). Onze gastheren en dames zijn ook geheel in stijl gekleed. Jetzt geht’s losssssss! U wilt die avond natuurlijk niet uit de toon vallen?! Heeft u zelf nog geen Lederhose of Dirndl? Geen excuus, geen probleem en al helemaal geen paniek! Kijk even op www.oktoberfestwinkel.nl en het is zo geregeld en ook u gaat helemaal lossssss!

Gratis toegangskaart voor introducés in Lederhosen of Dirndl
Neemt u een introducé mee in Dirndl of Lederhosen? Dan ontvangt u van FC Emmen een gratis extra business-kaart. U mag meerdere introducees meenemen, mits dus maar in Lederhosen of Dirndl.

De beste Schlagers!

DJ Harm brengt u geheel in de Oktoberfest stemming met de beste Schlagers. Kortom, we maken er een gezellig Oktoberfest van!

VANAF 21.45 uur: O’zapft ist!