Terug naar overzicht Terug

Jan van Dijk is een tevreden trainer


 Veel optimistische geluiden op de jaarlijkse persdag aan de vooravond van het komend seizoen. Zo toonde commercieel-directeur Henk Eising de nieuwe wedstrijdkleding met daarop de naam van de nieuwe shirtsponsor Henk ten Hoor. Vorig seizoen deelde dit bedrijf het shirt nog met Adbeco en de Pals Groep.
Trainer Jan van Dijk was blij met het enthousiasme op de eerste trainingsdag. ,,Ik ben ook zeer tevreden over de spelersgroep. We hadden 23 spelers op de eerste dag zodat op de meeste posities sprake van een gezonde concurrentieslag is. Ik heb er voornamelijk aanvallende spelers bijgehaald om aanvallender te willen spelen. Meer druk naar voren zetten dus, dan heb je minder problemen achterin. Het moet natuurlijk wel goed worden uitgevoerd maar daar gaan we de komende tijd aan werken. De komende competitie is wel een zware gezien het grote aantal wedstrijden in korte tijd maar met deze groep moeten we dat aan kunnen.”
Over de doelstelling was Jan van Dijk duidelijk. ,,We willen graag aan de play-offs meedoen. Dat kan via een periodekampioenschap of gewoon bij de eerste negen eindigen, dan zit je ook wel goed. Zonder play-offs zou het seizoen echter wel kort zijn want dan hebben we op 7 april reeds vakantie.”


De nieuwe selectie (Foto: Bennie Wolbers)

De nieuwkomers even apart met v.l.n.r: Mourad Mghizrat, Kristian Westerveld, Jordi Hoogstrate, Rachid El Khalifi, Sergio van Dijk, Martijn Kamps, Ruslan Valeev en Jan van Dijk (Foto: Boudewijn Benting)

Arjan Blaauw showt de naam van de hoofdsponsor (Foto: Boudewijn Benting)

Henk Eising voerde het woord op de persdag in plaats van de wegens familieomstandigheden verhinderde Ronald Lubbers (Foto: Boudewijn Benting)