Terug naar overzicht Terug

Jan Schutrups nieuwe voorzitter BCD


Jan Schutrups is een ondernemer in schoenen, kleding en lifestyle met vestigingen in Exloo en Emmen. Hij is Drentse ondernemer van het jaar 2010. 


Ideale kandidaat

‘Als je iets doet, moet je het goed doen’ zegt Richard Giezen. ‘Mijn eigen onderneming Blencom ICT Solutions groeit behoorlijk en vraagt mijn volledige focus. De Businessclub Drenthe verdient een voorzitter die meer tijd kan vrij maken dan ik momenteel kan.’ Jan Schutrups is de ideale kandidaat voor zo’n functie. Hij heeft een groot netwerk in Drenthe en is vooral ook een gezellige en gewone vent. We waren dan ook bijzonder verheugd toen Jan de functie accepteerde.

Businessclub Drenthe

De Businessclub Drenthe is groeiende. Er is een aantrekkelijk jaarprogramma voor het seizoen 2011-2012. Ook met activiteiten buiten de wedstrijden om, zoals de netwerklunches en enkele bedrijfsbezoeken.  Jan Schutrups; ‘Sponsors moeten elkaar beter vinden, er ligt een prachtig fundament van ruim 250 BCD-leden. Ik zie hier voldoende kansen om dit nog beter te benutten. We moeten als Drenten elkaar de business gunnen…en plezier maken!’ 

 

Jan Schutrups