Terug naar overzicht Terug

ITASS wedstrijdsponsor FC Emmen-Helmond Sport


Op 12 maart 2002 werd bij de Kamer van Koophandel het bedrijf ITASS ingeschreven. Mooi natuurlijk maar vervolgens is het afwachten hoe de nieuweling zich ontwikkelt. Exact 12,5 jaar later kan worden vastgesteld dat het, om in sporttermen te blijven, een voltreffer is geworden. Met drie gemotiveerde mensen begonnen, is ITASS uitgegroeid tot een bedrijf met 25 medewerkers en zit het al weer drie jaar in een nieuw pand op het Businesspark Meerdijk aan de Bislett 15.


De jubileumdatum valt samen met de thuiswedstrijd van FC Emmen tegen Helmond Sport en dat heeft directeur Wim Langen doen besluiten het op een bijzondere wijze te vieren. ,,Dit gaan wij doen in de skybox van FC Emmen. Wij kiezen hiervoor omdat we als buren van FC Emmen het betaald voetbal een warm hart toedragen en omdat we de komende drie seizoenen Supplier Partner van FC Emmen zijn. Als Supplier Partner verzorgen wij de kantoorautomatisering van FC Emmen. Op deze manier kunnen we ons voltallige personeel met partners ook kennis laten maken met FC Emmen.’’

Voor wie het nog niet duidelijk is wat ITASS voor u kan betekenen, legt directeur Wim Langen graag in het kort uit wat de sterke punten van ITASS zijn. ,, Alle vraagstukken op het gebied van kantoorautomatisering of problemen met ICT of telefonie binnen een bedrijf kunnen door ons worden opgelost. U stelt zichzelf vast wel eens de vraag, waarom kan dat internet niet sneller, waarom is die computer zo traag met opstarten en waarom kan ik niet printen Wij bieden graag een stukje ontzorging door ondersteuning op maat te bieden. Wij adviseren, leveren en beheren een brede mate aan hard- en software richting onze klantenkring. De afnemer bepaalt zelf de mate aan support die nodig is. Wij staan dicht bij onze klant, maar wij gaan niet op zijn stoel zitten. De opdrachtgever heeft het laatste woord wat betreft de inrichting van hun netwerk.”
ITASS B.V. is bereikbaar op Bislett 15, 7825 SB Emmen. www.itass.nl. 088-8880700