Terug naar overzicht Terug

Informatie seizoenkaarten


Hier volgt meer informatie wanneer dit bekend is.


De verkoop van seizoenkaarten via de wachtlijst werkt als volgt:

  1. Aan de hand van de wachtlijst wordt een aantal supporters ingeloot.
  2. De ingelote supporters krijgen binnenkort een e-mail met de mededeling dat ze ingeloot zijn.
  3. In de e-mail wordt ook bekendgemaakt vanaf wanneer ingelote supporters toegang krijgen tot de seizoenkaartverkoop en hoe dat werkt.

Houd dus je e-mail goed in de gaten! Ontvang je geen e-mail? Dan ben je helaas niet ingeloot maar blijf je uiteraard wel op de wachtlijst staan. Mochten er alsnog seizoenkaarten vrijkomen, dan heb je dan opnieuw een kans.


Wil jij volgend seizoen ook kans maken op een (extra) seizoenkaart? Schrijf je dan nog snel in voor de wachtlijst!

Let op: Je moet ook je klantnummer invullen. Deze kun je vinden door in te loggen via www.fcemmen.nl/tickets en op je naam te klikken, dan staat je klantnummer achter je naam.

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
  • We gebruiken je voorkeur afhankelijk van vraag en aanbod. Is de vraag naar seizoenkaarten groter dan het aanbod, dan krijg je mail als er in jouw voorkeursvak een plaats vrij is. Is het aanbod groter, dan krijg je een mail bij vrije plekken ongeacht het voorkeursvak.
  • Vul hier je 8-cijferige klantnummer in (deze begint met 93 of 28), deze kun je vinden door in te loggen via www.fcemmen.nl/tickets. Klik na het inloggen op je naam, dan staat het nummer tussen [ ] achter je naam.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn