Terug naar overzicht Terug

Informatie seizoenkaarten


De periode waarin seizoenkaarten verlengd konden worden is afgelopen. De seizoenkaarten die niet verlengd zijn, gaan binnenkort in de verkoop voor supporters die zijn uitgeloot van de wachtlijst. Er zullen ongeveer 300 seizoenkaarten beschikbaar zijn en er staan ruim 1400 supporters op de wachtlijst. Het aanschaffen van een seizoenkaart en het inschrijven voor de wachtlijst verloopt volledig online, het is dus niet mogelijk om dit bij het stadion te doen.


De verkoop van seizoenkaarten via de wachtlijst werkt als volgt:

  1. Aan de hand van de wachtlijst wordt een aantal supporters uitgeloot.
  2. De uitgelote supporters krijgen binnenkort een e-mail met de mededeling dat ze uitgeloot zijn.
  3. In de e-mail wordt ook bekendgemaakt vanaf wanneer uitgelote supporters toegang krijgen tot de seizoenkaartverkoop en hoe dat werkt.

Houd dus je e-mail goed in de gaten! Ontvang je geen e-mail? Dan ben je helaas niet uitgeloot maar blijf je uiteraard wel op de wachtlijst staan. Mochten er alsnog seizoenkaarten vrijkomen, dan heb je dan opnieuw een kans.

 


 

Wil jij volgend seizoen ook kans maken op een (extra) seizoenkaart? Schrijf je dan nog snel in voor de wachtlijst!

Let op: Je moet ook je klantnummer invullen. Deze kun je vinden door in te loggen via www.fcemmen.nl/tickets en op je naam te klikken, dan staat je klantnummer achter je naam.

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
  • We gebruiken je voorkeur afhankelijk van vraag en aanbod. Is de vraag naar seizoenkaarten groter dan het aanbod, dan krijg je mail als er in jouw voorkeursvak een plaats vrij is. Is het aanbod groter, dan krijg je een mail bij vrije plekken ongeacht het voorkeursvak.
  • Vul hier je 8-cijferige klantnummer in, deze kun je vinden door in te loggen via www.fcemmen.nl/tickets. Klik na het inloggen op je naam, dan staat het nummer tussen [ ] achter je naam
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn