Terug naar overzicht Terug

Verlenging 2022


Let op: dit is een oud bericht!

Hier vind je alle informatie over de seizoenkaarten voor 2022-2023. Het heeft wat langer geduurd dan je van ons gewend bent, omdat we bezig waren met de technische inrichting van ons ticketingsysteem. We willen namelijk graag dat zoveel mogelijk seizoenkaarthouders hun seizoenkaart op eigen naam krijgen. Lees hieronder waarom dat voor iedereen beter is.


Verlenging

Je kunt je seizoenkaart via onderstaande knop online verlengen van vrijdag 10 juni 10.00 uur tot vrijdag 24 juni 15.00 uur. Kom je er niet uit? Dan kun je op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur langskomen bij de receptie van stadion De Oude Meerdijk, bellen naar 0591-670670 of mailen naar [email protected].

Heb je meerdere seizoenkaarten, dan is het verstandig om na het verlengen ervoor te kiezen om de seizoenkaarten die je voor iemand anders hebt over te zetten op zijn of haar eigen account. Meer informatie daarover vind je hieronder.


Overzetten op naam

Heb je meerdere seizoenkaarten op één account? Zorg dan dat je de seizoenkaarten die je voor iemand anders hebt overzet op het account van die persoon. Dat kan via de link in de bevestigingsmail die je ontvangt na het verlengen van je seizoenkaart. Het is niet verplicht, maar het levert je wel een aantal voordelen op!

Iedereen met een seizoenkaart op eigen naam profiteert van een aantal voordelen:

  • 10% korting op merchandise: Op vertoon van je eigen seizoenkaart en een geldig identiteitsbewijs ontvang je vanaf het nieuwe seizoen 10% korting op merchandise bij de receptie van het stadion. Dit geldt dus niet voor een seizoenkaart die niet op jouw naam staat.
  • Aandenken aan kampioenschap: Iedere seizoenkaarthouder ontvangt tegelijk met de seizoenkaart een klein aandenken aan het kampioenschap. Heb je meerdere seizoenkaarten op één account? Dan krijg je dus maar één presentje.
  • Tickets bijkopen: Je kunt als seizoenkaarthouder met voorrang maximaal twee tickets bijkopen voor een thuiswedstrijd, ongeacht of je één of meerdere seizoenkaarten op je account hebt. Heb je dus vier seizoenkaarten op één account, dan kun je maar twee tickets bijkopen. Maar heb je samen met je mede-supporters vier accounts met allemaal één seizoenkaart, dan kunnen jullie dus vier keer twee tickets (en dus acht in totaal) bijkopen.
  • Informatie: Wij stemmen onze communicatie per e-mail zoveel mogelijk op jou af. Je ontvangt als seizoenkaarthouder per e-mail dus ook informatie die specifiek voor jou als seizoenkaarthouder bedoeld is.
  • Eigen naam: Je eigen naam staat op jouw seizoenkaart. Daarnaast blijft het natuurlijk wel gewoon mogelijk om je seizoenkaart uit te lenen als je een keer niet kunt.

Heb je één seizoenkaart op je account? Dan kun je van vrijdag 10.00 uur tot vrijdag 24 juni 15.00 uur gewoon online je seizoenkaart verlengen.

Heb je meerdere seizoenkaarten op je account? Ook dan kun je vanaf vrijdagochtend via onderstaande knop al jouw seizoenkaarten verlengen. Je verlengt en betaalt dit seizoen dus nog wel alle seizoenkaarten zelf. Daarna kies je namelijk pas voor het overzetten op een andere naam. Volgend seizoen kan diegene zelf zijn of haar seizoenkaart verlengen en staan de betalingen dus ook los van elkaar.

Na het verlengen kun je dan één of meerdere seizoenkaarten overzetten op een andere naam (en dus een ander account), door in de bevestigingsmail van je verlenging op de link te klikken. Degene aan wie je de seizoenkaart overdraagt moet dus óók een account hebben op www.fcemmen.nl/tickets.


Wachtlijst

Pas na de verlengingsperiode (die loopt tot maandag 27 juni 15.00 uur) kunnen we kijken hoeveel seizoenkaarten er in de verkoop gaan. Omdat de seizoenkaarten uitverkocht zijn, kunnen we alleen de niet-verlengde seizoenkaarten in de verkoop doen. We verwachten dat dit er erg weinig zullen zijn. De supporters die via de wachtlijst aan de beurt zijn, krijgen daar te zijner tijd persoonlijk bericht over.

Wil je ook een seizoenkaart? Schrijf je dan in via www.fcemmen.nl/wachtlijst.


Prijzen

Vanwege de promotie naar de Eredivisie en inflatie zijn de prijzen iets hoger dan vorig seizoen.

Oosttribune

Vak 16, 17, 18, 22, 23, 24
Volwassenen: €280,-
Jeugd t/m 20*: €230,-
Kinderen t/m 11**: €180,-

Vak 19, 20, 21
Volwassenen: €300,-
Jeugd t/m 20*: €250,-
Kinderen t/m 11**: €200,-

Noordtribune

Vak 10, 11, 14
Volwassenen: €220,-
Jeugd t/m 20*: €170,-
Kinderen t/m 11**: €120,-

Vak 12, 13
Volwassenen: €240,-
Jeugd t/m 20*: €190,-
Kinderen t/m 11**: €140,-

Vak 9 (rolstoelvak)
Alle leeftijden: €140,-

Jan van Beveren tribune (Zuid)

Vak 25, 26, 29, 30
Volwassenen: €240,-
Jeugd t/m 20*: €190,-
Kinderen t/m 11**: €140,-

Vak 27, 28
Volwassenen: €260,-
Jeugd t/m 20*: €210,-
Kinderen t/m 11**: €160,-

* Geboren na 1 juli 2002
** Geboren na 1 juli 2011


Veelgestelde vragen

Ik heb meerdere seizoenkaarten op mijn account. Is het verplicht om ze over te zetten op andere namen?
Dat is niet verplicht, maar wel verstandig. Iedere seizoenkaarthouder profiteert namelijk van aantal voordelen, ongeacht of je één, twee of bijvoorbeeld vier seizoenkaarten hebt.

Waar kan ik doorgeven op welke namen ik mijn extra seizoenkaarten wil zetten?
Dat kan via de link in de bevestigingsmail die je ontvangt na het verlengen van je seizoenkaarten. Ook heeft iedere seizoenkaarthouder donderdag 9 juni een e-mail gehad met daarin een link. Je kunt ook tijdens kantoortijden langskomen bij de receptie van stadion De Oude Meerdijk. Het overzetten van een seizoenkaart is tegelijk met de seizoenkaartverlenging mogelijk, dus van vrijdag 10 juni 10.00 uur tot maandag 27 juni 15.00 uur.

Ik sta al heel lang op de wachtlijst. Ben ik deze zomer aan de beurt?
Waarschijnlijk niet, helaas… We verwachten dat vrijwel iedere seizoenkaarthouder zijn of haar seizoenkaart gaat verlengen. En omdat de seizoenkaarten uitverkocht zijn, kunnen we pas supporters op de wachtlijst blij maken als anderen hun seizoenkaart niet verlengen.

Wat als we komend seizoen vanwege een pandemie weer niet naar wedstrijden mogen?
Met je seizoenkaart heb je toegang tot al onze zeventien thuiswedstrijden in de competitie, maar we garanderen er twaalf. Spelen we minder dan twaalf wedstrijden met publiek, dan krijg je volgend seizoen 25% korting op je seizoenkaart.