Terug naar overzicht Terug

Informatie over ticketverkoop Ajax – FC Emmen


De tickets voor de uitwedstrijd tegen Ajax op 25 augustus om 18:30 uur zijn verkrijgbaar. Je kunt ze tot vrijdag 17:00 uur bij de receptie kopen, op donderdag is het stadion voor de kaartverkoop tot 19.00 uur geopend. Maar let op: het is alleen mogelijk om een ticket te kopen als je een Uitkaart van FC Emmen hebt. Heb je deze nog niet, dan kun je die hier gratis aanvragen.


Het is mogelijk om voor anderen een ticket te halen, mits je een kopie van een geldig identiteitsbewijs van iedereen mee hebt. Ook moeten ze allemaal in het bezit zijn van een Uitkaart. Ben je niet in staat de tickets op te halen? Mail dan naar [email protected].

Busreis met supportersvereniging Rood-Wit

Wil je mee met een busreis georganiseerd door supportersvereniging Rood-Wit? Opgave is heel gemakkelijk via de website en kan nu al, terwijl de tickets nog niet binnen zijn. Je hoeft dan zelf geen ticket te kopen bij FC Emmen, dit zit bij de prijs van Rood-Wit inbegrepen. Dit kan tot uiterlijk donderdag 23 augustus 20:00 uur.

Reizen met Brigata Fanatico

Met de meest fanatieke supportersgroep mee naar Amsterdam? Koop dan voor €9 een kaart bij FC Emmen, waarna je je via [email protected] tot 23 augustus kunt opgeven voor de georganiseerde reis. De kosten hiervoor betaal je aan Brigata Fanatico. Deze optie is alleen geldig voor leden van de Brigata Fanatico. Meer informatie over lidmaatschap vind je hier. Geen lid van de Brigata Fanatico? Dan kun je voor €30 (exclusief kaartje) meereizen.

Reizen met eigen vervoer

Reis je op eigen initiatief naar de wedstrijd, haal dan voor €15 je kaart bij stadion De Oude Meerdijk. Dit is dus duurder dan wanneer je met een georganiseerde busreis gaat. Bovendien betaal je dan zelf het parkeergeld. De kosten hiervoor zijn €12 per auto indien je ter plaatse betaalt. In de voorverkoop zijn parkeerkaarten vanaf €6 verkrijgbaar via www.onlineticket.nl.