Terug naar overzicht Terug

Hot Brazilian Summer in de JENS Vesting


Op vrijdag 9 mei aanstaande ruilen wij onze voetbalschoenen in voor pumps want dan organiseert FC Emmen een Ladies Event met als thema Hot Brazilian Summer. Dus trek uw pumps of misschien liever uw slippertjes aan en kom naar de JENS Vesting voor een spectaculaire avond. De deuren van de JENS Vesting gaan deze avond open om 19.30 uur en alle dames zijn welkom, mits maar in het bezit van een geldige toegangskaart.


En spectaculair gaat het worden want we hebben een bomvol programma voor de dames!
Een aantal rondes Modeshow waarbij de laatste trends en schitterende kleding, schoenen, sieraden, tassen en zonnebrillen getoond zullen worden en waarbij de selectiespelers van FC Emmen naast de deelneemsters aan de Miss Emmen 2014-verkiezing als mannequins op zullen treden. Maar daarnaast is er nog veel meer te genieten, eigenlijk teveel om op te noemen; een aantal beauty salons, Spa & Wellnes, kappers, High Tea, Live Cooking, woonaccessoires, interieurdesign, metamorfoses, de nieuwste mobieltjes en zelfs een heuse wijnproeverij door de Vinoloog van het Jaar 2013 Dirk Vanhorenbeeck. Ook zijn er buiten een aantal exclusieve Audi’s te bewonderen (o.a. Audi RS 5 Cabriolet, 450 pk),maar ook een A5 Sportback waar de dames zelfs een proefritje in kunnen maken. Ook zal kunstschilder Jans Katerbarg zijn kunsten komen vertonen en ook een aantal schilderijen exposeren, daarnaast worden de dames verwend door de spelers Frits Dantuma en Yannick de Wit die als Cocktail Boys voor de aanwezigen geheel gratis een lekkere Crystal Clear/Vodka-cocktail shaken. Teveel om op te noemen. Kortom……… de dames komen oren, ogen en tijd te kort!

Hoe kaarten te kopen

Entree voor deze Hot Brazilian Summer is slechts 10 euro per persoon en dit is inclusief een welkomstdrankje. Daarnaast ontvangen de dames na afloop een prachtig Verwenboeket, waarbij er een maximum van 250 boeketten van toepassing is en OP=OP. Kaarten zijn te koop aan de receptie van FC Emmen en via de onderstaande deelnemende bedrijven, alsmede via [email protected].

Het Ladies Event wordt mogelijk gemaakt door; Autobedrijf Tjeerdsma, Creativo Haarmode, Kamst Mode, Het Magazijn, Schomaker Mannenmode, Schutrups Schoenen, Paris2Day, Pearle, Modalu Tassen, MaxiEvents, Salon Joys, Deli XL, Roos Beauty en Nails, Beautycare Sleen, Hampshire Hotel Zuid-Drenthe, Green Meets Golf & Wellnes, Schutrups Spa & Wellness, IDuMM Design, Crystal Clear, Jans Katerbarg, HB Systems, Brouwerij Maallust, Vrumona, RSE Telecom, Carola Paas, Caroline Heijboer, Monique Beringen,Verwenboeket.nl, Theaterboerderij & Eeterij De Deel,Striethouldt Catering, Zanger Robin Mink, FC Emmen selectie en de deelneemsters aan de Miss Emmen verkiezing.