Terug naar overzicht Terug

Historische shirts worden nu geveild!


Wil jij een écht gedragen en gesigneerd wedstrijdshirt van jouw held aan de muur? Dat kan! Tijdens de wedstrijd tegen Willem II heeft FC Emmen zich in het eerste historische eredivisieseizoen veilig gespeeld. Jij als fan hebt de kans om een shirt van deze wedstrijd te bemachtigen! Plaats je bod op www.matchwornshirt.com en haal een stukje Drentse geschiedenis in huis of geef een uniek cadeau! De opbrengsten komen ten goede aan Spieren voor Spieren.


Steun Spieren voor Spieren!

Spieren voor Spieren zet zich in voor kinderen met een zeldzame spierziekte. Spieren voor Spieren droomt dan ook van een wereld waarin kinderen niet langer hoeven te lijden aan of onder een spierziekte. Door middel van sportieve acties en evenementen met de inzet van topsport- en kindambassadeurs wordt er zoveel mogelijk geld opgehaald. Ieder kind, met of zonder spierziekte, zou moeten kunnen genieten van kind zijn en wij roepen daarom jou op om in actie te komen voor hen.  Steun Spieren voor Spieren en plaats een bod op jouw favoriete speler! Check de de Spieren voor Spieren website voor meer informatie: www.spierenvoorspieren.nl

Sluiten veiling

Alle shirts van de spelers die minuten hebben gemaakt worden geveild, zowel de basisspelers als de invallers. De veiling staat nu live en sluit donderdag om 14:30 uur. Meebieden kan ook vanaf je mobiele telefoon!

Snel in huis

Heb jij het hoogste bod geplaatst bij het sluiten van de veiling op donderdagmiddag? Dan ben jij de winnaar! Geen zin om 3 dagen te wachten? Maak dan gebruik van de ‘buy it now’ optie. Hiermee ben jij direct en gegarandeerd de winnaar van jouw favoriete shirt voor een vastgestelde prijs. Na ontvangst van betaling wordt het shirt binnen 24 uur aangetekend en gratis verzonden. Betalen kan eenvoudig en veilig via iDeal, creditcard en PayPal.

Meedoen? Ga naar MatchWornShirt.com!