Notice: Undefined offset: 0 in /data/web/repo_wp/releases/44/wp-content/plugins/wp-gitlab-updater-master/src/theme-updater.php on line 56
HHC Hardenberg-Feyenoord in Unive stadion - FC Emmen
Terug naar overzicht Terug

HHC Hardenberg-Feyenoord in Unive stadion


 


Na afloop van de wedstrijd wordt eveneens in het Univé stadion de loting voor de volgende ronde verricht. De competitiewedstrijd FC Emmen – VVV-Venlo die een dag later stond gepland, wordt verschoven naar de zaterdag (15 november). Aanvang: 19.30 uur. 

Onderstaand bericht is van de website van HHC overgenomen: 

Groot waren de verrassing en het enthousiasme bij het bestuur, de organisatie en de supporters van HHC Hardenberg toen bij de loting voor de derde ronde van de KNVB beker, HHC Hardenberg gekoppeld werd aan Feyenoord Rotterdam in een thuiswedstrijd. Een unieke kans voor een amateurploeg om voor het resultaat tegen zo’n Nederlandse topploeg te mogen spelen.

Dit moest natuurlijk wel weer een echt ‘HHC feestje’ worden op de eigen Boshoek. Gaandeweg de afgelopen weken bleek de belangstelling van leden, spelers, sponsoren, maar bovenal ook van buitenaf, zo overweldigend te zijn dat er een groot tekort aan kaarten dreigde te ontstaan, waardoor spelen op de Boshoek twijfelachtig werd. Toen bovendien afgelopen donderdag het bestuur van HHC Hardenberg door de KNVB werd benaderd met het verzoek of de wedstrijd naar donderdag 14 november verschoven kon worden, waardoor er een live verslag van de wedstrijd op televisie mogelijk werd met aansluitend live de loting voor de volgende ronde, was de keuze niet zo moeilijk meer.

Bestuur en organisatie zijn van mening, dat je zo’n unieke kans voor de club en vooral voor de spelers niet voorbij mag laten gaan. Om zoveel mogelijk supporters hiervan te kunnen laten genieten is daarom besloten deze wedstrijd in het stadion van FC Emmen te spelen, waar 8500 voetballiefhebbers van deze wedstrijd kunnen genieten. Hierdoor kunnen leden/donateurs nu maximaal 4 kaarten per lid kopen i.p.v. het aangekondigde maximale aantal van 2 per lid.

Om het unieke HHC sfeertje te creëren worden de supporters met tientallen bussen vanaf de Boshoek naar Emmen vervoerd. Voor vertrek zal een dweilorkest de stemming er alvast inbrengen, waarna de colonne naar Emmen zal vertrekken onder aanvoering van de spelersbus. Wanneer alle HHC supporters in het oranje komen, zal er in Emmen een groot HHC feest ontstaan waarvan heel Nederland getuige kan zijn.