Terug naar overzicht Terug

Henk Eising manager commerciële zaken FC Emmen


Het bestuur en algemeen-directeur Wim Beekman zijn zeer content met het feit dat wederom een regionale man de organisatie van FC Emmen gaat versterken.

Wim Beekman: ,,Er liggen veel mooie plannen op de plank en Henk gaat als bewezen netwerker met deze plannen de regio in. De klik met hem was er altijd al commercieel gezien, nu hebben we de handen ineen geslagen en gaan we samen met alle medewerkers/vrijwilligers en (jeugd)spelers verder bouwen aan een mooie toekomst”, aldus algemeen-directeur Wim Beekman van FC Emmen.


Henk Eising heeft van 2006 tot en met 1 januari 2010 als algemeen-directeur van FC Emmen gefungeerd. ,,Wim Beekman heeft me enthousiast gemaakt”, zei Henk Eising op Radio Drenthe over zijn terugkeer. ,,Er ligt zoveel te doen op commercieel gebied. We moeten reuring maken en geld ophalen. Het kwam mij ook gelegen omdat ik momenteel niets om handen heb en op zoek was naar een nieuwe uitdaging. Dit is een fantastische uitdaging natuurlijk. We moeten Zuid Oost Drenthe op de kaart houden wat voetballen betreft. Slagen we daarin niet, doen we het slecht.” Eising blijft in eerste instantie tot 30 juni 2014 actief maar een langer verblijf is niet uitgesloten.