Terug naar overzicht Terug

Help mee met de sfeer in het stadion!


Zonder de steun van onze supporters hadden we misschien wel nooit promotie naar de eredivisie afgedwongen. Supporters die 90 minuten achter de ploeg blijven staan, dat geeft de spelers zo veel extra kracht. Hoe beter de sfeer, des te beter het spel. Maar nu is jouw hulp nodig!


Tijdens de eerste wedstrijden van FC Emmen in de eredivisie was de sfeer in stadion De Oude Meerdijk fantastisch, ongeacht het resultaat. De sfeer zorgt dat bijna heel Nederland FC Emmen graag in de eredivisie ziet. Daar speelt de Brigata Fanatico een hele belangrijke rol in. Vol enthousiasme zetten zij zich in voor de club met geweldige sfeeracties, spandoeken en meer. En dat betalen ze allemaal zelf.

De Brigata Fanatico wil er graag iedere wedstrijd een feest van maken. Niet alleen voor de eigen leden, maar voor het hele stadion. Daar hebben ze nu jouw hulp voor nodig in de vorm van een financiële bijdrage.

Daarom wil de club namens de Brigata Fanatico jou verzoeken een bijdrage te leveren, door te doneren op:

IBAN: NL84 INGB 0007 9181 70
t.n.v. Brigata Fanatico

Werk jij mee aan een sfeervol stadion?

Namens de Brigata Fanatico willen we je hartelijk bedanken voor de steun! Opdat we nog veel mooie momenten zoals die in onderstaande foto’s mogen beleven!

brigata fanatico fc emmen az

fc emmen de graafschap 31 augustus 2018 brigata

Voetbal Fc Emmen - De Graafschap Foto Boudewijn Benting Emmen km 10

our dick is bigger brigata fanatico