Terug naar overzicht Terug

Meld je nu gratis aan voor het FC Emmen Online Pokertoernooi!


Op maandag 28 februari van 20.00 tot ongeveer 23.00 uur organiseert FC Emmen in samenwerking met zijn nieuwe partner GGPoker een online pokertoernooi. In tegenstelling tot andere pokertoernooien, kun je bij dit toernooi gratis meedoen en dus alleen maar winnen! Ben jij 18 jaar of ouder? Schrijf je dan in en misschien win jij wel een van de leuke prijzen!

GGPoker stelt een prijzenpot van maar liefst $1.500,- ter beschikking. Maar daarnaast zijn er nog leuke extra prijzen te winnen voor de beste negen spelers:

1e: VIP-arrangement voor twee personen bij een wedstrijd naar keuze (seizoen 2021/2022, m.u.v. FC Emmen – FC Volendam en FC Emmen – ADO Den Haag)
2e: Gesigneerd wedstrijdshirt
3e: Gesigneerd wedstrijdshirt
4e: Gesigneerde wedstrijdbal
5e: Gesigneerde wedstrijdbal
6e: FC Emmen-trainingspak
7e: FC Emmen-trainingspak
8e: Merchandisevoucher t.w.v. €50
9e: Merchandisevoucher t.w.v. €50

Aanmelden
Wil jij deelnemen aan het FC Emmen Online Pokertoernooi op maandag 28 februari? Meld je hier dan eenvoudig aan!
Na je inschrijving ontvang je van ons een instructiemail met informatie over hoe je kunt meedoen.

Wil jij (nog) meer over poker te weten komen? GGPoker stelt een handleiding van de GGPoker School beschikbaar, zodat jij alles kunt leren over poker. Bekijk hier de Poker School.

GGPoker
GGPoker is een van ‘s werelds grootste online poker rooms, met spelers van over de hele wereld. Het biedt een scala aan innovatieve spellen en functies allemaal ontworpen om poker leuker te maken dan ooit tevoren. In 2020 organiseerde GGPoker het WSOP Online Main Event, dat in het Guinness Book of World Records staat als Pokertoernooi met de grootste prijzenpot ooit. GGPoker is hoofdsponsor van de WSOP in Las Vegas, en van de WSOP Europe in Rozvadov, Tsjechië. Nederlanders kunnen zich via het GGPoker platform kwalificeren voor deze evenementen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Aanmelden

Naam(Vereist)
Leeftijd(Vereist)
Let op! Na je inschrijving ontvang je van ons een instructiemail met informatie over hoe je kunt meedoen. Lees deze mail goed en wacht hiermee niet tot de dag van het toernooi.