Terug naar overzicht Terug

Gevolgen van aangescherpte coronamaatregelen


Het nieuws van maandag is keihard binnengekomen. Voetbal zonder supporters is geen voetbal. Vanaf het begin van het seizoen hebben wij er alles aan gedaan om onze supporters en sponsoren op een verantwoorde manier toegang te verlenen tot ons stadion en dat is ons gelukt. Daarom balen wij nu ontzettend voor al onze supporters, onze sponsoren, onze selectie, de vrijwilligers en een ieder die onze club een warm hart toedraagt.


Wij kijken als club erg positief terug op die thuiswedstrijden, waarin we toch iets van sfeer proefden in ons stadion De Oude Meerdijk. En waarin ons publiek zich voorbeeldig heeft gedragen en zich strikt aan de maatregelen heeft gehouden. Vooral daarom kwam dit nieuws keihard aan en balen we ontzettend. We hoopten dat er ook voor het betaald voetbal een maatwerkoplossing zou komen, zoals nu ook het geval is met ‘doorstroomlocaties’ als musea en pretparken. Maar helaas is die oplossing er niet.

Tickets FC Emmen – Fortuna Sittard
De thuiswedstijd tegen Fortuna Sittard, die gepland staat voor zondag 18 oktober, zal gespeeld worden zonder publiek. Alle sponsoren en seizoenkaarthouders met een ticket voor deze wedstrijd zullen het eerste recht op een ticket hebben op het moment dat voetballen met (beperkt) publiek weer is toegestaan. Hoe dit er exact uit zal komen te zien weten we nu nog niet, omdat we niet weten wanneer we weer met (beperkt) publiek mogen voetballen. Na drie weken zullen de maatregelen geëvalueerd worden, dan weten we hopelijk meer.

Besloten trainingen
Alle trainingen van zowel de eerste selectie als de jeugdopleiding zijn vanaf woensdag 30 september besloten.

Telefonisch bereikbaar en infobalie geopend
FC Emmen blijft op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar. De infobalie is geopend aan de buitenzijde van het stadion, links van de hoofdingang. Ook voor merchandise kun je hier terecht.

Bijeenkomsten
Alle bijeenkomsten binnen het hoofdgebouw zullen binnen de richtlijnen van het RIVM vallen en kunnen daarom gewoon doorgaan. Voor vragen en reserveringen kun je terecht bij [email protected].