Terug naar overzicht Terug

Geslaagde familiedag bij Robin Hood Ribhouse


Een compleet verzorgde dag bij Robin Hood Ribhouse waar de kinderen centraal stonden. De ontvangst door Robin Hood om 10.00 uur was zeer hartelijk en met allerlei lekkernijen. Voor de kinderen was er, naast  de ranja, chocomelk, fristi en frisdrank,  ook nog de mogelijkheid om een lekker plakje cake te versieren. Na deze smulpartij waren de kinderen niet meer te houden om naar het naastgelegen pretpark “Drouwenerzand” te gaan.
Een park waar ieder kind zich kon vermaken door de grote diversiteit  aan attracties en speeltoestellen. Voor elke durfal, groot en klein, was er meer dan genoeg te beleven. Waren de kinderen eventjes uitgespeeld, dan kon er in het “spelershome” in het Robin Hood Ribhouse worden uitgerust en onder genot van een hapje en drankje worden uitgeblazen.
De stoere gasten konden ook mee naar de Schutterij van Sherwood. Onder begeleiding van Robin Hood, kon er na uitleg over de kruisbogen, handbogen, buksen en pistolen, meegedaan worden aan de schutterscompetitie.
Vanaf 14.00 uur  was er een  Robin’s grill buffet  voor iedereen op de middeleeuwse marktplaats. Een overheerlijk buffet vers van de grill met o.a. biefstuk, varkenshaas, kipfilet en spareribs. Dit in combinatie met gebakken aardappelen, frietjes, diverse rauwkosten en sauzen . Aansluitend stond  er een ijsbuffet klaar.
Deze dag was weer een ware belevenis  in middeleeuwse sferen, waar iedereen door de sfeervolle entourage zich direct  thuis voelde. Een familiedag in Drouwenerzand dat leuk was  voor jong en oud!
Onze dank gaat uit naar Jan Gerben Dijk en zijn medewerkers van  Robin Houd Ribhouse voor de zeer gastvrije ontvangst en een dag vol vermaak.
Voor meer informatie: www.robinhoodribhouse.nl