Gemakkelijke zege C-jeugd op Olde Veste '54

RJO Heerenveen/Emmen C2-‘d Olde Veste ’54 6-0
De Emmer C-jeugd was oppermachtig tegen de formatie uit Steenwijk. De uitslag had veel hoger kunnen uitvallen maar vooral in de beginfase werden veel goede mogelijkheden onbenut gelaten. Stefan Kikkert opende de score in de vierde minuut toen hij in derde instantie de bal langs de Steenwijker goalie wist te krijgen. De volgende treffer liet bijna twintig minuten op zich wachten maar toen was het dan ook slag op slag raak. Stefan Kikkert scoorde in de 23e minuut met een fraai boogballetje. Een minuut later veroverde Sander Boer de bal en liet de doelman vervolgens kansloos: 3-0. In de 27e minuut maakte rechterverdediger Janiek Arends de 4-0 nadat Stefan Kikkert de bal keurig opzij legde. Vier minuten voor de pauze tilde Sander Boer de stand naar 5-0. De tweede helft was niet het beste deel van de wedstrijd. Er werd veel gewisseld en hoewel er ook nu goede mogelijkheden voor de Emmenaren kwamen, bleef de score beperkt tot de 6-0 in de 46e minuut via Matthijs Hensens.
RJO Heerenveen/Emmen C2: Schrik; Arends, Graver, Komduur, Baas, Kroeze, Boer (41. Zeilstra), Heerkes (36. Nijkamp), Kikkert (37. Hensens), Berends (40. Blekkink), Spijodic.

Be Quick D1-RJO Heerenveen/Emmen D2 1-6
De Emmer D’tjes overdonderden de Groningers in de eerste helft met goed verzorgd voetbal.  Een manco was dat veel kansen nodig waren om tot vier doelpunten te komen. Thom Scheper en Jan Scholten hadden na tien minuten de stand op 0-2 gebracht maar daarna stokte de productie een tijdje. Be Quick kwam door een zeldzame counter zelfs terug tot 1-2. De Emmenaren bleven op de helft van de thuisclub speelden en werden daarvoor beloond met de 1-3 (22e) van Thom Scheper en de 1-4 (28e) van Jan Scholten. Na de thee werd er zoals gebruikelijk fors gewisseld waardoor de combinaties wat moeilijker tot stand kwamen en de doelpunten schaarser werden. Jan Scholten maakte in de 35e minuut zijn tweede goal van de dag (1-5) en Thyran Lambers bepaalde met een mooie vrije trap in de 55e minuut de eindstand op 1-6.
RJO Heerenveen/Emmen D2: Beugelink (45. Schepers): Fokke (45. Hoogeveen), Muusse, Levon van Dijk (45. Timmer), Harms (31. Spang), Luiken, Jan Scholten (45. Gierveld), Bijlsma (31. Lambers), Jochem Scholten, Roelof van Dijk.