Gelijkspel Jong FC Emmen tegen Haarlem

De wedstrijd werd onder belabberde omstandigheden met een keiharde dwars over het veld staande wind gespeeld. FC Emmen begon van de wind af en nam zes minuten voor de pauze de leiding door Robin Demeijer die na een counter alleen op de keeper mocht af gaan. De voorsprong bleef tot de 53e minuut staan want toen scoorde de Haarlemmer Jeffrey Essenberg de gelijkmaker. Twintig minuten voor het einde nam Jong FC Emmen wederom de leiding. Invaller Robert Oosting stond mede aan de basis van de aanval die door Frank Hoolsema werd afgerond: 2-1. In de slotfase werd de voorsprong echter toch nog uit handen gegeven. Acht minuten voor het einde maakte Van Gelderen met een schot vanaf zestien meter een einde aan een scrimmage voor de goal van Pieter IJzerman. De 2-2 uitslag gaf uiteindelijk de krachtsverhouding redelijk weer.
Jong FC Emmen-Jong FC Haarlem 2-2. 39. Demeijer 1-0, 53. Essenberg 1-1, 70. Hoolsema 2-1, 82. Van Gelderen 2-2.
Jong FC Emmen: IJzerman; Vermeer (64. Oosting), De Jonge (60. Wolbers), Siekman, Bergsma, Hoolsema, Göbel, Demeijer (78. Jos Fidom), Krohne, Wakker, Stoker.