Terug naar overzicht Terug

Geen losse verkoop voor FC Emmen – MVV


Helaas is door het kabinet besloten om de beperkende coronamaatregelen voor het bezoek aan stadions te verlengen tot 20 september 2021. Daardoor mogen we ook tijdens de thuiswedstrijd tegen MVV op vrijdag 10 september het stadion voor maximaal 67% vullen. Dat betekent dat wij alleen al onze kaarthouders (seizoenkaarthouders en sponsoren) mogen toelaten en geen losse verkoop kunnen doen.

Wij hopen dat het kabinet op vrijdag 17 september aankondigt dat deze maatregel vanaf maandag 20 september vervalt, zodat we weer naar volle stadions kunnen.

CoronaCheck
Alleen seizoenkaarthouders en sponsoren kunnen dus naar de wedstrijd. Zij moeten naast een geldig toegangsbewijs ook een QR-code in de CoronaCheck-app en een legimitatiebewijs tonen. Zorg dat je de QR-code in de CoronaCheck-app, je legitimatiebewijs en je seizoenkaart of sponsorkaart in de aanslag hebt zodat je snel naar binnen kunt.

Je kunt een QR-code krijgen op drie manieren:

  1. Vaccinatiebewijs (14 dagen na volledige vaccinatie)
  2. Herstelbewijs (minder dan 6 maanden geleden hersteld van corona)
  3. Testbewijs (minder dan 24 uur voor de wedstrijd)

Je kunt een gratis coronatest inplannen via www.testenvoortoegang.nl. Kinderen tot en met 12 jaar hoeven geen CoronaCheck te doen.