Terug naar overzicht Terug

Frank Olijve tekent voor twee seizoenen bij


FC Emmen heeft met aanvoerder Frank Olijve een akkoord bereikt over contractverlenging. De huidige verbintenis die aan het einde van dit seizoen afloopt, wordt met twee jaar verlengd. Bovendien werd een optie voor nóg een seizoen (2017/2018) overeen gekomen.


Directeur Wim Beekman licht toe: ,,Frank Olijve heeft zich de afgelopen seizoenen naar tevredenheid ontwikkeld en is voor ons een sterkhouder geworden, dit blijkt ook uit het feit dat hij de laatste tijd de aanvoerdersband draagt. We zien voor Frank de komende jaren een belangrijke rol weggelegd teneinde onze sportieve doelstellingen te kunnen realiseren. Vandaar dat we erg blij zijn met twee seizoenen en een optie.”

Wim Beekman vervolgt: ,,Frank staat bovendien in de belangstelling van diverse andere clubs, maar gelooft in de ontwikkeling van FC Emmen en geeft aan dat onze club uitstekend past bij zijn persoon en zijn sportieve ambities en wil daarom heel graag blijven. Dat geeft ons het vertrouwen wat we zoeken en hebben we gemeend te moeten belonen met een meerjarige overeenkomst.”

Met het vastleggen van Frank Olijve staan er voor het seizoen 2015/2016 zeven spelers onder contract.