Forse thuiszege FC Emmen A1

FC Emmen A1-Quick Boys A1 5-1
Quick Boys kwam naar Emmen met vier punten uit de eerste twee duels maar kon het tegen de Emmer jeugd niet bolwerken. Bij rust stond het reeds 3-0. Björn Zwikker brak in de tiende minuut de score open. FC Emmen kreeg vervolgens wel kansen tegen de fysiek sterke Katwijkers maar pas in de 36e minuut werd de stand naar 2-0 getild. Rick-Jan de Groot was de maker na aangeven van Danny Jaspers. Vier minuten later trof De Groot wederom doel en maakte zijn feestje compleet door in de 53e minuut met een houdbaar schot van grote afstand ook de 4-0 voor zijn rekening te nemen. De Emmenaren speelden in het tweede bedrijf niet echt goed, vooral in verdedigend opzicht ontbrak nogal eens de nodige organisatie waardoor de bezoekers tot 4-1 konden verkleinen. In de 73e minuut werd het uiteindelijk 5-1 door Randy van der Weide na een goede voorzet van Richard Johannes.
FC Emmen A1: Springer; Görtz, Roukema, Dekker, De Almeida; Van Bergen, Zwikker (75. Manuel), Moolhuizen (79. Nouri); Jaspers (70. Johannes), De Groot (63. Dost), Van der Weide.

Björn Zwikker scoorde de eerste goal.

Rick-Jan de Groot heeft zojuist de stand op 3-0 gebracht.

Doelman Gerben Springer (uiterst links) brengt redding.

FC Groningen B1-FC Emmen B1 5-0
Voor de beker hadden de Emmenaren in Groningen nog 0-0 gespeeld maar deze keer gingen ze er met suiker en boter in. Wellicht geïmponeerd door de entourage van de Euroborg, waar een open dag werd gehouden, kon geen weerstand worden geboden. Toch was het bij rust nog slechts 1-0 en had kort voor de pauze Wesley Wakker nog een kansje maar schoot tegen de keeper op. Het zou de enige mogelijkheid van de ploeg van trainer Joseph Oosting zijn. In de eerste minuut na de hervatting viel direct de tweede goal en toen was er helemaal geen houden meer aan. ,,We mogen nog blij zijn dat het bij 5-0 is gebleven”, was het commentaar van Joseph Oosting.
FC Emmen B1: IJzerman (68. Koops); De Vries (50. Oosting), Wolbers, Siekman, Van der Berg (68. Van der Graaf); Dos Reis (41. Bal), Kuilder, Beeksma; Schijf (41. Van Aanholt), Wakker, Ten Voorde.

Emmen AV C1-FC Emmen C1 3-5
Een fraai duel waarin de jeugd van Emmen AV lang uitzicht op een positief resultaat had. Het nam zelfs de leiding door een benutte strafschop van Fabian Stevens maar door treffers van Gianluca Caria, Luciano Slagveer en Tom IJzerman liep FC Emmen naar wat leek een geruststellende 1-3 stand. Nog voor rust sloeg Emmen AV echter terug en slaagde er in met een 3-3 tussenstand te gaan rusten. Na de pauze bleef het geruime tijd gelijk op gaan en pas in de 24e en 30e minuut van de tweede helft was het Wouter Beijering die met twee goals de 3-5 vor FC Emmen C1 veilig stelde.
FC Emmen C1: Berends; Westebring (36. Locadia), Fokkens, Hoff, Bos; Heerkes, Caria, IJzerman; Beijering, Slagveer, Koenders.

Er werd tussen Emmen AV C1 en FC Emmen C1 om elke bal gevochten.

FC Emmen D1-FC Groningen D1 2-1
Een historische zege voor de Emmer D-jeugd want het had in de Topklasse nog nooit van de Groningers gewonnen. De jongsten talentjes van FC Emmen toonden niet alleen veel spelvreugde maar lieten ook zien over behoorlijk wat kwaliteit te beschikken. Michael Chacon werd matchwinner met twee goals in de tweede helft waarvan de eerste uit een strafschop. In de slotminuut scoorde FC Groningen nog tegen.
FC Emmen D1: Bos; Mol, Room (Meijer, De Jong), Jonkers, Westebring (Rijkens); Warmolts, Bouws (Strating), Chacon; Rasevic (Wessels), Huser, Ypenburg (31. Schuldink).