Terug naar overzicht Terug

Finale Jong Business Award groot succes!


De eerste twee voorrondes van de Jong Business Award waren een mooie opbouw naar een zinderende finale op woensdag 14 mei. In een zeer goed gevulde Adbeco Business Corner was wederom de eer aan Peter Möhlmann om de avond te openen en te leiden. De zaal was opgesteld als een heuse arena en was gevuld met meer dan 120 bezoekers. De bezoekers keken in spanning naar een zes minuten durende presentaties van de finalisten en vier minuten vragen van de jury. Deze keer ging het namelijk niet zoals in de voorrondes om de ‘vent, maar om de tent’. De finalisten hadden de opdracht mee gekregen om te presenteren waarom en hoe zij het hoofdsponsorschap in 2020 op zich gaan nemen.


Foto’s: Bennie Wolbers.

Onder luid applaus werd de spits afgebeten door gebroeders Borgesius van de Borgesius Group B.V., waarna Dennis Scherpen van Street Workout Nederland, Laurens de Vries en Gert-Jan Winters van De Lichtbel en als laatste Jasper Setz van Amsterdam! Good Cookies hun plan mochten presenteren. Na deze inspirerende presentaties en goede vragen van de vakjury is de jury in conclaaf gegaan om de twee semifinalisten te kiezen voor de battle.

Na een twintig minuten durende beraad waren de twee finalisten voor de battle bekend. Onder grote spanning mocht juryvoorzitter Wim Beekman bekend maken dat het gevecht tussen Street Workout Nederland en Borgesius Group B.V. zou gaan. Na een strijd vol vuurwerk, met kritische vragen tussen de finalisten en het publiek moest de jury nogmaals in beraad om de winnaar te kiezen. Na een moeilijke keuze van de jury werd door Wim Beekman de Borgesius Group B.V. tot winnaar uitgeroepen.

De winnaar ging met een groot prijzen pakket naar huis bestaande uit een jaarrekening opgesteld door Adbeco Accountants en Belastingadviseurs, €1000,– startkapitaal, twee business Seats in de Adbeco Business Corner, uitgebreid commercieel functieprofiel opgesteld door Martin Vos van Fabian Koorn Trainingen en een half jaar basis abonnement bij Growing Workplace in Emmen. Street Workout Nederland krijgt een op locatie professioneel geschoten portretfoto’s aangeboden door Richard Broekhuijzen Fotografie. Als klap op de vuurpijl bieden, Anouk Dros van Verhoef&Co en Ron Peters van Adbeco Accountants en Belastingadviseurs, voor alle finalisten professionele begeleiding aan op het gebied van financiën en marketing en communicatie.