Terug naar overzicht Terug

Tickets tot 15.00 uur!


Op zaterdag 4 februari organiseren we samen met supporters van de Zuidtribune in Eetcafé Groothuis (vlakbij het centraal station in Emmen) voor de allereerste keer het Op Fietse Voetbalfeest, waarbij jong en oud kunnen feesten, dansen, springen en zingen met alle FC Emmen-liedjes. Een feest zoals je het wellicht kent van grote buitenlandse clubs zoals Liverpool. Dat mag je niet missen!

Er komen optredens van meerdere échte Emmenaren: Radio 538 DJ Danny Blom, zangers Davey van der Sluis en Robin Mink, gitarist Bernard Gepken en de mannen van ZuidTribune.

Het feest duurt van 15.30 tot 18.30 uur en daarna gaan we met z’n allen op fietse (als je die bij je hebt) richting het stadion, want om 20.00 uur trappen we af tegen Vitesse. Kortom: de beste voorbereiding op de wedstrijd!

Scoor nu jouw ticket (inclusief een snack) voor dit feest voor slechts €12,50! De online verkoop sluit vrijdag 3 februari om 15.00 uur. Het is ook mogelijk om bij de ingang van Groothuis een ticket te kopen (alleen met PIN).

Vier het voetbalfeest met ons mee!

Je ontvangt geen tickets, maar komt op een gastenlijst. Koop je meer dan 1 ticket, vul dan onderin de lijst de namen in van de personen voor wie de andere tickets zijn.