Terug naar overzicht Terug

FC Klazienaveen en Rolder Boys treden toe tot Drents Verbond


Op uitnodiging van de businessclub van DZOH heeft FC Emmen, namens het Drents Verbond, een gedeelte van het programma van de sponsorbijeenkomst rondom de derby DZOH – vv Klazienaveen voor haar rekening mogen nemen.

Rond kwart voor twee heette Hans Verhaar namens de businessclub van DZOH alle genodigden welkom. Zowel de businessclub van Klazienaveen als de businessclub van DZOH was bijzonder goed vertegenwoordigd. Na een kort openingswoord trapte Wim Beekman af met een presentatie over de commercie binnen FC Emmen. Van de segmentatie van de sponsoren tot het thema ‘meer dan voetbal (voor sponsoren). Van de commerciële training voor werknemers van sponsoren tot het succesnummer ‘Rondje Exloo’, het kwam allemaal voorbij.

Nadat de presentatie was aanbeland bij het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen werd het bruggetje gemaakt naar het Drents Verbond. Nu nam Jos Schaart het woord en vertelde hij meer over het ontstaan, de missie / visie en de doelstellingen van het Drents Verbond. Uiteraard werden ook de aangesloten amateurverenigingen benoemd, kwam Rinze Savijne (voorzitter DZOH) aan het woord over zijn ervaringen met betrekking tot het Drents Verbond en werden de inmiddels ondernomen / georganiseerd activteiten en evenementen nader toegelicht.

Rond kwart over twee verplaatsen alle leden van de businessclubs zich naar de tribune om de derby DZOH – vv Klazienaveen te aanschouwen. Het werd een waar spektakelstuk. Uiteindelijk won DZOH met 4-3.

FC Klazienaveen en Rolder Boys
Naast de presentatie voorafgaand aan de wedstrijd, vond er in de rust nog een speciaal moment plaats. FC Klazienaveen (Gert Veenstra) en Wim Hoitzing (Rolder Boys) tekenden namelijk de samenwerkingsovereenkomst ten behoeve van het Drents Verbond. Namens FC Emmen en het Drents Verbond tekende Wim Beekman en Rinze Savenije mee. Een bijzonder mooi moment, aangezien Rolder Boys en FC Klazienaveen daarmee de negende en de tiende aangesloten amateurvereniging zijn bij het Drents Verbond. Het is het teken dat het Drents Verbond leeft en laat zien dat het absoluut een toegevoegde waarde is voor de aangesloten amateurverenigingen.

Drents Verbond 4

Alles bij elkaar opgeteld, kon een ieder concluderen dat de sponsorbijeenkomst rondom de derby DZOH – Klazienaveen, als bijzonder succesvol kon worden bestempeld!