FC Groningen D1 twee maten te groot voor FC Emmen D1

Stormvogels Telstar A1-FC Emmen A1 2-0
Het leek lang een typische 0-0 wedstrijd zonder kansen aan beide kanten. Van de thuisclub ging wel iets meer dreiging uit maar de Emmenaren brachten er in aanvallende zin niets van terecht. Het middenveld kon het duel niet controleren waardoor de aanvallers ook niet in het stuk voor konden komen. FC Emmen A1 leunde in feite op de goed spelende verdediging waarin Berry Schepers met liesklachten ontbrak. In de veertiende minuut na de doelwisseling werd er echter niet goed gereageerd op balverlies waardoor ook de defensie inclusief doelman Tom Eulink kansloos was: 1-0. Het veranderde op zich weinig in het spelbeeld want FC Emmen bleef machteloos. Vier minuten voor het einde verhoogde de thuisploeg nog tot 2-0.
FC Emmen A1: Eulink; Balsala, Hindriks, De Roo, De Almeida; Otten (Dost), Zwikker (Jelle Siekman), Hoolsema (Dekker); Jesper Voorintholt, Pot, Jaspers

FC Groningen D1 – FC Emmen D1 6-0
De Emmenaren hadden geen schijn van kans tegen de Groningers die op alle onderdelen van het spel de betere ploeg hadden. Dat resulteerde al in een ruststand van 4-0, daarna gooide FC Emmen wat meer strijd in het duel waardoor de schade uiteindelijk beperkt bleef tot 6-0.
FC Emmen D1: Berends; Chacon, Poelstra, Westebring, Stollenga; Van Bree, Warmolts (31. Jonkers), Heerkes; Slagveer (36. Huser), Beijering, Locadia (35. Strating).