Terug naar overzicht Terug

FC Emmen zoekt stewards


FC Emmen heeft een enthousiaste groep stewards waar het bij thuiswedstrijden en soms ook bij uitwedstrijden altijd op kan rekenen. Maar enig verloop in het stewards bestand is er altijd dus moet tijdig voor aanvulling worden gezorgd. Op dit moment heeft FC Emmen weer dringend behoefte aan nieuwe krachten.


 

Een steward is een vrijwilliger die een onmisbare schakel in het betaald voetbal gebeuren is. Deze medewerkers geven vanuit het gastheerschap van FC Emmen invulling aan de begeleiding van bezoekers tijdens de wedstrijden in het Univé stadion. Daarbij moet vooral worden gedacht aan serviceverlening, toezicht en handhaving van de orde en veiligheid.
Van de aankomende stewards wordt natuurlijk op de eerste plaats gevraagd zich als vrijwilliger optimaal voor FC Emmen te willen inzetten. Verder moet hij of zij tussen de 18 en 60 jaar oud zijn, fysiek in goede conditie zijn, over goede sociale vaardigheden beschikken en alert kunnen reageren op stressvolle situaties. Ook het volgen van cursussen is een vereiste. Wil meer wil weten kan terecht bij Henk de Rade of Johan Boers: op werkdagen te bereiken op 0591-670670.