Terug naar overzicht Terug

FC Emmen verlengt met Keziah Veendorp


FC Emmen heeft vandaag de bestaande overeenkomst met Keziah Veendorp opengebroken. De 20 jarige centrale verdediger, die afgelopen zomer de overstapt naar Emmen maakte, tekende vandaag een nieuwe overeenkomst tot de zomer van 2019. Bovendien bedong FC Emmen een eenzijdige optie voor het seizoen 2019/2020.


Jan Korte: “Keziah kwam deze zomer bij ons, en mocht laten zien wat voor kwaliteit hij in huis had. Nu hij de eerste 8 wedstrijden van het seizoen telkenmale in de basis is gestart, heeft hij daarmee zodanig indruk gemaakt, dat wij hem graag langdurig aan ons wilden verbinden. We zijn dan ook zeer content dat wij zijn contract al vroegtijdig open kunnen breken, zodat deze twintig jarige talentvolle verdediger in beginsel tot aan de zomer van 2020 vast ligt.”

Keziah Veendorp: “Ondanks dat ik nog maar een paar maand voor deze club speel, bevalt het me hier erg goed. Ik ontwikkel me uitstekend en ga elke dag met veel plezier het veld op. Ik zie een mooie toekomst voor me bij Emmen en hoop dat de komende jaren net zo geweldig zullen zijn als de afgelopen maanden.”
Veendorp 1 Veendorp 2

Directeur Ben Haverkort met Keziah Veendorp (foto: FC Emmen)