Terug naar overzicht Terug

FC Emmen verlengt contract Gaby Jallo met een jaar


Gaby Jallo blijft nog minimaal een seizoen aan FC Emmen verbonden. De partijen kwamen tot een contractverlenging van een seizoen overeen. Gaby Jallo heeft een pechvol tweede helft van het seizoen achter de rug maar is inmiddels volledig hersteld.


FC Emmen-directeur Wim Beekman: ,,In de eerste seizoenshelft heeft Gaby als linksback indruk gemaakt. In deze fase is de basis gelegd voor het succes van afgelopen seizoen. Toen Gaby geblesseerd raakte hebben wij samen met onze medische staf gewerkt aan zijn herstel. Enkele weken geleden werd door de arts gemeld dat volledig herstel bereikt was, op dat moment kwam voor ons het sein op groen te staan. Daarom zijn we nu blij te kunnen melden dat ook Gaby tenminste nog één seizoen te bewonderen is in de JENS Vesting.”

Gaby Jallo: ,,Het afgelopen seizoen heb ik het enorm naar mijn zin gehad bij FC Emmen. Zowel in de periode waar ik kon voetballen als bij mijn herstel, voelde het rood-wit van FC Emmen aan als een warme deken. Ik ben blij dat seizoen 2015/2016 deel uit mag maken van deze selectie!”