Terug naar overzicht Terug

FC Emmen Talentendagen zijn een groot succes!


Gistermorgen in Rolde vond bij Rolder Boys de aftrap van de FC Emmen Talentendagen plaats. Liefst 80 kinderen trainden een hele dag onder leiding van FC Emmen jeugdtrainers. Er werd hard gewerkt maar bovenal veel plezier gemaakt! Als klap op de vuurpijl sloten selectiespelers Jeroen Veldmate en Nick Bakker samen met mascotte Sibi aan in Rolde.


Na afloop was er voor zeventien voetballers een speciale verrassing. Elf van hen werden geselecteerd voor de finaledag in De JENS Vesting, terwijl er ook vier oplopers en twee ballenjongens / meisjes werden geselecteerd voor de wedstrijd tegen FC Oss a.s. vrijdag.  De elf finalisten gaan samen met winnaars van de andere Talentendagen uitmaken wie een week trainingsstage verdiend.

Dinsdag verplaatsen de jeugdtrainers zich naar Coevorden, terwijl er op woensdag zowel bij Alcides (Meppel) als de Weide (Hoogeveen) een Talentendag wordt georganiseerd. Donderdag verkast FC Emmen naar de provincie Groningen om in stadion de Langeleegte training te geven. De afsluiting vindt plaats bij DZOH in Emmen. Aanmelden is nog steeds mogelijk via www.fcemmen.nl/talentendagen

IMG_7599 IMG_7607 IMG_7636 IMG_7671 IMG_7835 IMG_7837 IMG_7848 IMG_7880