Terug naar overzicht Terug

FC Emmen stelt commercieel directeur aan


FC Emmen heeft met ingang van 4 februari 2008 Kasper Smit ( Emmen, 28 augustus 1960 ) aangesteld als commercieel directeur. Samen met algemeen directeur Henk Eising zal hij leiding gaan geven aan de club. Het duo stelt zich tot doel om de kwaliteit van de club  structureel naar een hoger niveau te brengen.


 

Door het toevoegen van een commercieel directeur ontstaat er meer ruimte voor het vermarkten van de club.

De komende tijd zal er een duidelijke toekomstvisie worden uitgestippeld en dient het commerciële beleid meer inhoud te krijgen. Er zal beduidend meer marketing rondom de club plaatsvinden. Daarnaast zal er veel aandacht uitgaan naar het sponsorbeleid; FC Emmen wil meer sponsors aan zich binden, meer aan relatiebeheer richting bestaande sponsors doen en tevens de mogelijkheden voor de sponsors uitbreiden om onderling te kunnen netwerken.

 

Met de aanstelling van Kasper Smit krijgt FC Emmen de beschikking over veel commerciële ervaring. Daarnaast kan de club gebruik maken van een zeer uitgebreid netwerk dat hij in de loop der jaren heeft opgebouwd. Smit is de afgelopen 15 jaar directeur en eigenaar geweest van NBO Beveiliging en in de achterliggende jaren heeft hij een tweemansbedrijf uit weten te laten groeien tot een bedrijf dat zich met 900 personeelsleden mag rekenen tot de top 4 van beveiligingsbedrijven in Nederland. Na het bedrijf te hebben verkocht aan een internationale speler op de beveiligingsmarkt is hij nog ruim een jaar aangebleven als directeur.

 

Ondernemen is Smit op het lijf geschreven en op eigen wijze weet hij mensen te motiveren. Kasper Smit gaat de uitdaging bij FC Emmen dan ook met veel enthousiasme aan en ziet de toekomst van de club met vertrouwen tegemoet.