Terug naar overzicht Terug

FC Emmen start met verkoop kaarten Jupiler Play-Offs en Seizoenkaarten 2016/2017


Nu alle reguliere competitiewedstrijden in de Jupiler League zijn gespeeld, staat het definitieve programma van de eerste ronde van de Jupiler Play-Offs vast. Met onmiddellijke ingang is het daarom mogelijk een kaartje te kopen voor de eerste thuiswedstrijd van de Play-Offs. De voorverkoop van deze kaarten gebeurt exclusief via het dit seizoen in gebruik genomen online ticketingsysteem. Middels een paar muisklikken kan men vanuit de eigen huiskamer exact kiezen vanaf welke stoel de eerste Play-Offs wedstrijd van vrijdag 6 mei wil aanschouwen. Op www.fcemmen.nl is de online kaartverkoop direct na afloop van de wedstrijd van start gegaan!


Eveneens start FC Emmen met de seizoenkaartverkoop voor seizoen 2016/2017. De seizoenkaart voor het volgende seizoen 2016/2017 geeft gedurende de Play-Offs van dit seizoen al voordeel, want éénieder in het bezit van de seizoenkaart voor het komende seizoen, krijgt 50% korting op een los ticket voor alle thuiswedstrijden van FC Emmen in deze Jupiler Play-Offs. Mocht FC Emmen aan het einde van de Play-Offs promoveren, dan krijgt degene die de seizoenkaart al heeft aangeschaft geen extra prijsverhoging voor de kiezen. De snelle beslisser gaat dan voor de Jupiler League prijs naar Eredivsievoetbal!

Voor de jeugdige en jongvolwassene supporter geldt extra voordeel. Jeugd tot en met 11 jaar kan komend seizoen al voor EUR 27,50 een seizoenkaart kopen, inclusief het lidmaatschap van de kidsclub. In de leeftijdscategorie tot en met 20 is een seizoenkaart vanaf EUR 55,- beschikbaar. Volwassen kunnen vanaf EUR 110,- een seizoenkaart bemachtigen welke toegang geeft tot alle reguliere thuiswedstrijden van FC Emmen in competitieverband.

Wim Beekman licht toe: “We kiezen ervoor de voorverkoop van de kaarten voor Play-Offs zoveel mogelijk te laten plaatsvinden via het online ticketingsysteem op onze website  om de supporter nog beter te kunnen bedienen. Vorig jaar toen we nagenoeg uitverkocht waren tijdens de Play-Offs kregen we van veel mensen te horen dat ze graag zelf wilden bepalen waar ze in het Stadion wilden zitten. Bij een fysiek voorverkoopadres was je als supporter maar net afhankelijk wat voor kaarten er beschikbaar waren. Nu kunnen ze zelf vanuit de luie stoel bepalen of ze achter het doel of toch op de middellijn de strijd om een Eredivisieticket  willen aanschouwen. Voor de supporters die geen wedstrijd willen missen hebben we de seizoenkaart nóg aantrekkelijker gemaakt. Iedereen die nu voor volgend seizoen een seizoenkaart aanschaft start direct al met profiteren in de Play-Offs!”

Uiteraard blijft de supporter welkom om aan de receptie van het Stadion een (seizoen)kaart te kopen. De receptie is op werkdagen geopend van 9.00 uur tot 17.00 uur.