Terug naar overzicht Terug

FC Emmen spelers lezen voor op Het Anker


 


 Hierbij stuur ik u een stukje dat ik samen met een aantal kinderen geschreven heb over het voorleesontbijt op Het Anker vanmorgen. Wij hebben vandaag een superleuke ochtend gehad. We  doen mee aan de nationale voorleesdagen en vanmorgen hadden we een voorleesontbijt. De kinderen en leerkrachten van Het Anker kwamen in pyjama op school en kregen in de klas een ontbijt. En………!  Als klap op de vuurpijl  kwamen Nico Haak, Bart de Groot en Kevin Görtz van FC Emmen voorlezen.

Hieronder enkele reacties van Anker- kinderen:

 Myla (groep 6)

 “Ik vond het heel apart, omdat je in je pyjama moest komen. En toen ging Kevin van FC Emmen voorlezen. Hij las voor uit meester Jaap. Kevin voetbalt al vanaf z’n zesde bij Emmen, maar toen heette dat nog anders. De voetballers eten op maandag en dinsdag met z’n allen, dat vind ik leuk “.

Kevin Görtz las voor uit meester Jaap.

 Janeiro (groep 3)

 Ik vond het heel leuk dat de voetballer een boekje ging lezen en ik wou ook nog wel met hem voetballen. Want ik voetbal ook heel vaak. Ik ging wel vijf broodjes eten.

 Jeffrey (groep 6):

 Bart kon heel goed voorlezen. Hij ging voorlezen uit meester Jaap, dat is een grappig boek. Bart liet ook foto’s van zijn hondje zien. Hij ging ook mee-eten met de Zwaluwen, zo heet onze groep. Hij had heel lang niet meer voorgelezen en hij kon het toch goed. Dat vond ik knap.

 ‘Bart kon heel goed voorlezen’

 Kevin (groep 8)

 Ik vond het vooral heel leuk om even te voetballen met de spelers van FC Emmen. Het was heel gezellig. Bij ons in de groep las Nico Haak voor. Hij las voor uit meester Jaap en dat deed hij erg goed. Het was heel gezellig om samen te ontbijten.

Nico Haak laat het zich goed smaken.

 Rachel (groep 2)

 Ik vond het leuk. Ik had wel drie broodjes gehad. De meneer ging voorlezen uit Max de muis.

 Kinderen en team van Het Anker vonden het geweldig dat FC Emmen op deze manier meewerkte aan ons voorleesontbijt!

 Met vriendelijke groet,

Titia Schuitemaker

 

 

 

Nog even uitlopen. (Foto’s FC Emmen Media)