Terug naar overzicht Terug

FC Emmen speelt voortaan in de JENS VESTING


FC Emmen is zeer verheugd met Jens Security als nieuwe naamgever van het stadion. Deze samenwerking geeft een duidelijk signaal af: een onneembare vesting! Dit straalt vertrouwen uit naar onze eigen ploeg en supporters, maar waarschuwt de tegenpartij voor de serieuze bedoelingen van de FC! De ophaalbrug van de vesting gaat pas weer naar beneden als er gewonnen is. Het afgesloten contract heeft een duur van 3,5 jaar.
 
 
Foto: Gerrit Rijkens. 
 
 
Foto: Boudewijn Benting.
 
Jens Security is regionaal bekend als een bedrijf dat beveiliging in de breedste zin van het woord, op maat voor haar klanten verzorgt. Beveiliging van particuliere en zakelijke panden, personen en evenementenbeveiliging wordt op verschillende manieren verzorgd, b.v. door brandsluitrondes, mobiele surveillance, portier- en receptiediensten of de hypermoderne videoregistratiekamer. De zeer ervaren medewerkers van Jens Security kunnen ook representatief ingezet worden bij b.v. bezoekersregistraties of ontvangsten. 

Door de naamgeving aan het stadion wil Jens Security een bijdrage leveren aan de uitstraling van het stadion, zeker omdat het in de toekomst ingezet kan worden voor veel meer dan alleen de voetbalwedstrijden. Met name de geheel vernieuwde ruimtes op de bovenverdieping zijn breed inzetbaar bij b.v. workshops, seminars, cursussen, grote vergaderingen, etc. 
Vanaf 17 januari zijn bezoekers dus van harte welkom in De Jens Vesting!
  
Op de foto de heren Ambergen en Westenbrink, directie van Fonville Schoonmaakbedrijven en Jens Security, tijdens de ondertekening van de overeenkomst met de heren Beekman en Eising van FC Emmen.