Terug naar overzicht Terug

FC Emmen presenteert nieuwe eSporters


Door onze promotie keren wij dit jaar terug in de KPN eDivisie. Namens FC Emmen zullen Leroy Miggels en Max Koelemaij uitkomen in deze digitale competitie. In de KPN eDivisie strijden de achttien eredivisieclubs, in het spel FIFA 23, virtueel tegen elkaar om de titel en om € 50.000 euro aan prijzengeld

Leroy en Max zijn allebei aangesloten bij onze eSports-partner Bundled Esports. Bundled Esports is een internationale organisatie die de belangen van eSporters van wereldklasse vertegenwoordigt en tevens diverse betaalde voetbalorganisaties verder helpt met de sportieve en commerciële ontwikkeling van eSports. Met Leroy en Max krijgt FC Emmen de beschikking over twee uiterst getalenteerde spelers, waarmee de club hoge ogen hoopt te gooien in de competitie.

Leroy Miggels
Leroy is een bekend gezicht in Emmen. In het seizoen 2019-2020 was hij eerder actief voor FC Emmen in de KPN eDivisie, waarin hij samen met Julian van den Berg een verdienstelijke zevende plaats behaalde. Na twee jaar voor RKC Waalwijk gespeeld te hebben keert Leroy nu terug in Drenthe. Hij is pas 19 jaar, maar heeft dus al een hoop ervaring in de top van de nationale eSports. Miggels: “Ik ben blij dat ik terug ben op het oude nest en heb heel veel zin om samen met Max de strijd aan te gaan in de KPN eDivisie.”

Max Koelemaij
Max (16) staat sinds deze zomer onder contract bij Bundled en is een groot talent. “Super blij en trots dat ik me verder kan ontwikkelen bij FC Emmen dit seizoen. Ik zal er alles aan doen om het samen met Leroy een succes te maken!”.

Leroy en Max zullen gecoacht worden door Glenn Mulder van Bundled. Hij zal de jongens zo goed mogelijk voorbereiden op de wedstrijden.

De KPN eDivisie wordt vanaf 18 oktober op iedere dinsdagavond gespeeld en is live te volgen op ESPN en via het YouTube- en Twitch-kanaal van de KPN eDivisie.