Terug naar overzicht Terug

FC Emmen in halve finale tegen NEC Nijmegen


FC Emmen krijgt donderdagavond bezoek van NEC Nijmegen. Dat is het resultaat van de laatste wedstrijddag in de eredivisie waardoor de Nijmegenaren op de zestiende plaats eindigden. De wedstrijd begint donderdagavond om 20.45 in de JENS Vesting. De trainers van FC Emmen hadden niet goed gegokt, om de komende tegenstander te bekijken was Dick Lukkien naar Vitesse-Roda JC getogen en assistent René Grummel naar Go Ahead Eagles-Sparta Rotterdam. Het werd echter NEC Nijmegen dat verrassend SC Heerenveen versloeg.

Gezien te te verwachten toestroom van supporters is komende dinsdagavond de balie van de JENS vesting geopend voor kaartverkoop. De openingstijd is van 18.00 tot 20.00 uur. FC Emmen – NEC Nijmegen is een risico B wedstrijd, kaartverkoop is 1 op 1 en aan de kassa is legitimatie verplicht.  Tickets van supporters van NEC worden geblokkeerd als het tickets voor de thuistribune zijn. De poorten van het stadion gaan donderdagavond om 19.15 uur open.

Tickets voor deze wedstrijd zijn online te koop met 10% korting op www.fcemmen.nl/tickets en op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur ook te koop aan de infobalie van FC Emmen. Op dinsdagavond is er een extra mogelijkheid voor het kopen van tickets tussen 18.00 en 20.00 uur bij de infobalie van FC Emmen. 

Als seizoenkaarthouder van FC Emmen kun je je eigen stoel terugkopen. Klik hieronder voor de handleiding.
Handleiding terugkopen eigen stoel

Play Offs 2017 NEC thuis