Terug naar overzicht Terug

FC Emmen ontvangt cheque van Stichting Topsport


In de rust van de wedstrijd FC Emmen-Jong Ajax nam Frank Maatje namens FC Emmen een cheque van Stichting Topsport Zuidoost Drenthe (STZOD) in ontvangst. Tegelijkertijd werd de samenwerking tussen Stichting Marketing Regio Emmen en Stichting Topsport Zuidoost Drenthe bekend gemaakt.


De cheque werd uitgereikt door Henk Kuhl, voorzitter Stichting Topsport Zuidoost Drenthe. ,,Aan het begin van het nieuwe sportseizoen reiken wij cheques uit als extra stimulans voor een succesvol (sport) seizoen. Laatst bezochten wij de wedstrijd Hurry-Up tegen E&O. Beide handbalverenigingen ontvingen van de Stichting een cheque t.w.v. € 2.500,-. FC Emmen heeft deze avond een cheque t.w.v. € 7.500,- in ontvangst genomen. Binnenkort wordt er een bezoekje gebracht aan de handbaldames van DOS en E&O . Ook de heren van tafeltennisvereniging De Treffers krijgen bezoek van ons.”

Stichting Topsport Zuidoost Drenthe wil de komende jaren fondsen werven om topsport in onze regio te ondersteunen. ,,Dit willen wij doen om de samenwerking tussen verenigingen alsmede tussen verenigingen en bedrijfsleven te stimuleren. De inkomsten van Stichting Topsport Zuidoost Drenthe worden volgens een verdeelsleutel uitgekeerd aan de deelnemende verenigingen. Iedereen die een bijdrage wil leveren aan topsport in de regio is welkom!’’, aldus Henk Kuhl.

Namens de Stichting Regio Marketing Emmen (SMRE), bekend van de campagne: Emmen maak het mee!, kondigde Denis Assen de samenwerking met de stichting Topsport aan. ,,Topsport is uniek voor onze regio en de aanpak van de stichting Topsport past precies bij onze werkwijze. Door de successen uit onze regio extra onder de aandacht brengen worden we met z’n allen een beetje trotser! De regio Emmen en omgeving heeft namelijk ontzettend veel te bieden en daar horen de sportprestaties zeker bij.”